Wijnen bij de Orde van de Ezel

foto Geert Vanhaverbeke

De nieuwe EZELwijnen van de Orde van de Ezel werden woensdag voorgesteld in de belevingswinkel van De 3 Wijzen in de Kerkstraat 5 in Kuurne.

In samenwerking met ‘De 3 Wijzen’ en met hulp van Patrick Tahon van speciaalzaak B & Co uit Kortrijk selecteerde de Orde van de Ezel kwalitatieve Ezelwijnen aan betaalbare prijzen.

“De nieuwe wijnen zijn afkomstig uit Bourdic, een zonnige wijnregio net ten noorden van Nîmes. Het betreft een ‘Chardonnay’ (wit), een ‘Merlot’ (rood) en de Grenache (rosé). De ‘viticulteur’ is, net als de 3 Wijzen, een ‘coöperatieve’, wat perfect past in de gezamenlijke missie van maatschappelijk verantwoord ondernemen”, luidt het.

De etiketten op de flessen worden door ‘3 Wijzen gebruikers’ voorzien van de door Member Joost De Smet ontworpen en in Kuurne gedrukte etiketten.

“Het nieuw ontwerp straalt tegelijk herkenbaarheid, eenvoud én klasse uit!”

De Orde lanceert de nieuwe lijn doelbewust net voor de feestdagen en er is meteen een mooie actie: bij het kopen van 12 flessen (2 dozen van 6), hoef je er maar 11 te betalen! Voor 1 fles betaal je €7,50. De EZELwijnen zijn te verkrijgen in De 3 Wijzen.

Het is de bedoeling dat ook verenigingen deze EZELwijnen op hun events gaan inzetten en zodoende de werking van de Orde mee ondersteunen. Zo kan de Orde zijn evenementen zoals Kuurne Balkt en de S’Intrede verder gratis blijven organiseren. Op hun beurt kan de Orde dan zorgen voor logistieke hulp.

error: De inhoud is beschermd!