Wie zijn we?

StreekgenoOt wordt gemaakt door Els Deleu.

Zij is afkomstig uit Wevelgem maar woont al sinds 1993 in Bissegem.

Ze was als freelancer actief bij verschillende media. Ze was voordien actief in diverse verenigingen.

Bij haar vele contacten ondervond Els dat mensen streek- en familienieuws heel belangrijk vinden, en dat ze niet willen dat het verloren gaat. Ook foto’s zijn zo belangrijk om herinneringen vast te houden. Daarom kunnen foto’s besteld worden.

Met StreekgenoOt wil Els een aanvulling brengen op de dagelijkse actualiteit, gericht op de eigen streek en de mensen die er wonen. Ook verenigingen en familienieuws komen ruimschoots aan bod.
Nieuwe zaken kunnen ook voorgesteld worden met een insteek naar de mensen die de zaak runnen. Als u een louter commercieel artikel wenst, dan kan dat als advertentie of als u het laat schrijven door betaling van copyright.

We brengen het liefst stukken waar we voeling bij hebben en het liefst met een zelfgemaakte foto, dus na een interview of een persmoment en we nemen geen persberichten of voorgeschreven stukken over. Ook foto’s plaatsen die overal gebruikt worden heeft niet veel zin.
Afspraken maken kan via ‘afspraak’ op deze website. De afspraak vindt plaats in Zuid-West-Vlaanderen.
Mocht er een afspraak gemaakt worden voor iets wat niet kan gebracht worden, dan wordt deze geannuleerd met de nodige uitleg.

Politiek:
Politieke tussenkomsten of beoordelingen komen niet op deze website. Objectieve Informatie voor burgers vind je er wel. Er worden naar aanleiding van verkiezingen ook geen kandidaten voorgesteld als er nog moet verkozen worden. Nieuwe beleidsmakers kunnen wel voorgesteld worden. Objectieve nieuwe samenstellingen binnen partijen kan je hier wel vinden.

(Re)acties om zaken aan te klagen brengen we niet, en ook geen petitieacties. We willen vooral goed nieuws brengen, want dat is er veel. In het negatieve van een overlijden, willen we positief brengen wie die overledene was

error: De inhoud is beschermd!