Search

Wie zijn we?

StreekgenoOt wordt gemaakt door Els Deleu.

Zij is afkomstig uit Wevelgem maar woont al sinds 1993 in Bissegem.

Ze was als freelancer actief bij verschillende media. Ze was voordien actief in diverse verenigingen.

Bij haar vele contacten ondervond Els dat mensen streek- en familienieuws heel belangrijk vinden, en dat ze niet willen dat het verloren gaat. Ook foto’s zijn zo belangrijk om herinneringen vast te houden. Daarom kunnen foto’s besteld worden.

Met StreekgenoOt wil Els een aanvulling brengen op de dagelijkse actualiteit, gericht op de eigen streek en de mensen die er wonen. Ook verenigingen en familienieuws komen ruimschoots aan bod.
Nieuwe zaken kunnen ook voorgesteld worden met een insteek naar de mensen die de zaak runnen. Als u een louter commercieel artikel wenst, dan kan dat als advertentie of als u het in tekstvorm wenst door betaling van copyright.

We brengen het liefst stukken waar we voeling bij hebben en het liefst met een zelfgemaakte foto, dus na een interview of een persmoment en we nemen geen persberichten of voorgeschreven stukken over. Als we niet zelf op een persmoment kunnen aanwezig zijn, brengen we het niet. U hoeft dus niet zelf een foto te nemen en door te sturen, enkel bij familienieuws kan er eens een foto gebruikt worden die we niet zelf konden nemen. Als een persuitnodiging ook al meteen een kant-en-klare tekst (en soms ook al een foto) bevat, doen we er niets meer mee. Wij werken liever met een persoonlijke babbel, en als we na het uitsturen van een dergelijk persbericht nog moeten afspreken, komen we toch hopeloos te laat. Als al een afspraak gemaakt werd, en er wordt voor die afspraak al alle nodige uitleg rondgestuurd, dan wordt die afspraak geannuleerd.

Ook foto’s plaatsen die overal gebruikt worden heeft niet veel zin. Enkel foto’s van familienieuws en communies kunnen doorgestuurd worden met de nodige informatie, al geven we de voorkeur aan het zelf foto’s maken. Er wordt anders enkel een foto van iemand anders gebruikt als het helemaal niet mogelijk is/was om deze zelf te maken (we moeten wel ter plaatse of bij u gekomen zijn) of als aanvulling in een artikel.
Afspraken maken kan via ‘afspraak’ op deze website. De afspraak vindt plaats in Zuid-West-Vlaanderen. Familienieuws heeft altijd voorrang: dus kan het zijn dat we u contacteren om iets te verplaatsen als er plots familienieuws (zoals een huwelijk, jubileum, viering van een eeuweling) tussenkomt. 
Mocht er een afspraak gemaakt worden voor iets wat niet kan gebracht worden, dan wordt deze geannuleerd met de nodige uitleg.

Politiek:
Politieke tussenkomsten of beoordelingen komen niet op deze website. Objectieve Informatie voor burgers vind je er wel. Er worden naar aanleiding van verkiezingen ook geen kandidaten voorgesteld. Nieuwe beleidsmakers kunnen wel voorgesteld worden, maar dan over wie ze zijn en niet over hun politieke plannen. Objectieve nieuwe samenstellingen binnen partijen kan je hier ook vinden. Na verkiezingen kunnen de beleidsmakers gewoon voorgesteld worden, ook hier weer zonder politieke plannen. Als de informatie hierover ons via een kant- en klaar persbericht bereikt, doen we er ook niets mee. 

(Re)acties om zaken aan te klagen of te ijveren voor iets brengen we niet, en ook geen debatten, protesten, acties, optochten om iets te bekomen of petitieacties. We willen vooral goed nieuws brengen, want dat is er veel. Het enige negatief nieuws op StreekgenoOt is een overlijden, aangezien dit onder het familienieuws hoort.  In het negatieve van een overlijden, willen we positief brengen wie die overledene was. Overlijdens worden enkel gebracht na contact met een nabestaande. Geen sensatie op StreekgenoOt!

Als uw bericht marketinggericht is of u stuurde een persbericht uit met alle nodige informatie, sturen we u een voorstel om publiciteit te plaatsen.

Als u een artikel wenst omdat u x-aantal keren in de pers moet komen, betreffende naambekendheid, wordt dit ook als marketing-gericht aanzien (vb deelnemers aan miss-verkiezingen). U kan in dergelijk geval een artikel krijgen nadat er vooraf afgesproken werd hoeveel tekens het artikel moet bevatten, de factuur voor de copyright én een foto van ons opgemaakt en betaald werd. Pas na betaling wordt een interview hiervoor vastgelegd.

Indien u wenst dat uw persbericht als artikel overgenomen wordt op onze website, met een foto van u, dan kan dit ook als publiciteit. Ook deze prijzen vindt u terug bij onze prijzen.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.