Wie heeft het juiste nummer en wint de fiets?

copyright foto Els Deleu

Voor de aanvang van het Politiecollege van vrijdag 16 december werd de winnaar van een fiets getrokken van de Fluo/Helm Campagne die in alle middelbare scholen van de politiezone liep.

“Alle leerlingen die met correct werkende fietslichten naar school kwamen én daarbovenop een helm of fluo droegen – wat niet verplicht is maar wel zeer sterk aangeraden wordt – kregen een lotje”, legt Thomas Detavernier van de Politiezone VLAS (Kortrijk/Kuurne/Lendelede) uit. “In totaal konden we tijdens die actie 1.064 lotjes uitdelen.”

Die lotjes gingen allemaal in een pot en de burgemeesters van Kortrijk, Kuurne en Lendelede trokken er elk eentje uit. De eerste winnaar zou het nummer zijn dat burgemeester Ruth Vandenberghe trok.

Dat is het nummer 0345.

De persoon die dit nummer heeft krijgt 2 weken de tijd om zich kenbaar te maken en contact op te nemen met Katrien.verkest@police.belgium.eu

Indien de winnaar na 2 weken niet bekend is, worden de nummers die burgemeester Francis Benoit van Kuurne en burgemeester Carine Dewaele van Lendelede trokken om beurt bekend gemaakt en krijgen ook die mensen 2 weken de tijd om zich kenbaar te maken.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.