Search

“We willen voor ieder kind een Sint”

KWB Moorsele pakt opnieuw uit met de actie ‘Ieder kind een Sint’, waarmee de vereniging mikt op speelgoed met Sinterklaas voor elk kind, ongeacht de financiële situatie waarin het kind zich bevindt.

“Er ligt op verschillende zolders heel wat speelgoed dat eigenlijk nog een tweede leven verdient. Ook hebben veel kindjes speelgoed waarmee niet meer gespeeld wordt, en als de Sint met nieuw speelgoed op de proppen komt, blijven andere dingen misschien liggen, terwijl zoveel kindjes ook graag een stukje speelgoed zouden krijgen van Sinterklaas”, luidt het bij KWB.

Na de speelgoed- en fietseninzamelingen in Kortrijk, Heule-Watermolen en in Kuurne, kan je op zaterdag 19 november van 10 tot 12 uur terecht in het Lokaal Dienstencentrum Martha aan het Sint-Maartensplein 13 in Moorsele.

Daar zamelt KWB Moorsele met Sinterklaas het speelgoed in. De kinderen kunnen dit – indien ze dat wensen – zelf afgeven bij Sinterklaas.

Het speelgoed wordt dan weer verdeeld door verschillende lokale Welzijnsschakels zoals het plaatselijke OCMW, CAW en verschillende armoedeorganisaties.

Meer info kan je krijgen bij francis.lechantre59@gmail.com of bij dafne.oosthuyse@wevelgem.be

“De actie gaat om speelgoed, maar kan ook een aanleiding zijn om in je gezin over arm en rijk zijn een gesprek te voeren”, luidt het bij KWB.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.