Search

“We hadden zelf goede ervaringen met het huren van een springkasteel”

copyright foto Els Deleu

Dylan Cossement (30) en Alicia Quidouce (27) uit Lauwe zetten met ‘Springkasteelverhuur klein avontuur’ een bedrijfje op dat springkastelen verhuurt.

Dylan en Alicia woonden ruim 2 jaar in Moorsele (van waar Dylan afkomstig is), dan in Wevelgem en vond nu een vaste stek in Lauwe.

Het koppel heeft met Leroy een zoontje van 4 jaar. Hij gaat naar ‘De Stap’ in Lauwe naar school.

In bijberoep verhuren Dylan en Alicia springkastelen.

Dylan is een chauffeur die levert bij de horeca. Hij start om 4 of 5 uur ’s morgens en is omstreeks 15 uur terug thuis. Alicia is zorgkundige in het woonzorgcentrum Sint-Camillus in Wevelgem. “Onze werkuren stellen ons in de mogelijkheid om nog een bijberoep uit te oefenen”, zegt het koppel.

Enkel springkastelen

“We kozen er niet voor om allerlei feestmateriaal te verhuren maar focussen ons op springkastelen. Het zijn ook niet gewoon ‘vierkantjes’ in verschillende kleuren waar op gesprongen kan worden, maar onze springkastelen zijn echt leuk en avontuurlijk, vandaar de naam van onze zaak.”

“Door ons enkel te focussen op springkastelen kunnen we een goede service aanbieden aan onze klanten.”

Dylan en Alicia bieden vijf verschillende springkastelen aan. Ze mikken vooral op babyborrels, school-, verjaardags- en communiefeestjes maar ook op recepties waar kinderen meekomen.

De afgelopen jaren gaf het koppel al verschillende feestjes thuis. “Dan huurden we een leuk en avontuurlijk springkasteel voor onze zoon en zijn vriendjes, en telkens vonden ze het enorm fijn. Als er glijbanen in zitten en je ergens op kan klimmen of onderdoor kan kruipen blijven de kinderen geprikkeld.

De topper van de vijf springkastelen van Springkasteelverhuur Klein Avontuur is er één  van Spiderman. “Die is 4,20 meter hoog en heeft een grote glijbaan.” Er is er ook één van Unicorn, typisch voor meisjes. “Hier is het bovenste punt van de kop 5 meter hoog. Je kan deze bijvoorbeeld vullen met roze ballonnen. We denken samen met onze klanten na hoe we het nog leuker kunnen maken.”

De Obstacle Run is een gigantisch springkasteel van 12 meter lang en 3,5 meter breed. De bovenste punten zijn 3 meter hoog. “Dat springkasteel is toegankelijk voor kleintjes maar ook de grote kinderen vinden hier een uitdaging in. Zo leggen ze soms het parcours met een blinddoek of om ter snelst af.” Verder zijn er nog springkastelen met als thema ‘Brandweer’ en ‘Krokostad’.

“We willen het verschil maken”

Alicia maakte het logo en Dylan maakte zelf de website www.springkasteelverhuurkleinavontuur.com waar veel foto’s op te zien zijn. Wie contact opneemt via de website of via springkasteelverhuurkleinavontuur@hotmail.com krijgt binnen de 24 uur antwoord.

“We voorzien grondzeilen voor bij het opstellen van de springkastelen en een plannetje met de afmetingen en de hoogte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We willen door een goede service het verschil maken. We geven ook tips wat te doen bij regenbuien.”

De springkastelen kunnen zowel buiten als binnen staan. “Veel feestzalen kunnen een hoogte van 3 meter aan, en ook onze hogere springkastelen kunnen binnen in sommige zalen en in verschillende OC’s.”

“We zijn heel flexibel en doen zowel dag- als weekendverhuur. Bij weekendverhuur is de tweede dag aan 50 % korting.”

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.