Search

“We brengen voor het eerst buitenlandse comedy”

Kenneth Soete (copyright foto Els Deleu)

Op donderdag 20 oktober komen Nigel Williams, Adam Fields en MC Kym Nelson Engelse comedy brengen in The Pitch in Heule. “Voor het eerst pakken we uit met buitenlandse comedy”, vertelt Heulenaar Kenneth Soete (36) van The Pitch.

In december 2019 begon The Pitch in de Moorseelsestraat in Heule als eerste karaoke booth bar van Vlaanderen. “Ik heb vroeger nog licht en klank gedaan en leerde dat concept in Ney York kennen. Er zijn momenteel zo’n 5 of 6 plaatsen in ons land waar ze karaoke booths doen. Klanten komen hier uit heel Vlaanderen om ongestoord en enkel met hun vrienden als publiek te komen zingen in onze goed geïsoleerde ruimtes”, aldus Kenneth Soete. “Je hoeft hier niet voor het volledige aanwezige publiek te zingen.”

Je kan karaokeruimtes (verschillende groottes) reserveren. “Dat is het zekerste natuurlijk”. Als er nog een ruimte vrij is als je toekomt kan die uiteraard ook gebruikt worden.

Comedy

In de caféruimte kon je als er belangrijke voetbal- of andere wedstrijden uitgezonden worden komen meekijken op 2 grote schermen. Je kan er natuurlijk ook anders eens gewoon iets gaan drinken. The Pitch is open op donderdag van 17 tot 23 uur en op vrijdag en zaterdag van 17 tot 2 uur. Kenneth doet daarnaast nog elektrische keuringen.

Naast de karaoke is ook comedy een belangrijke pijler in The Pitch.

Hier worden ook comedyshows georganiseerd. “In september 2020 vond de eerste comedyshow plaats. We werkten voor deze eerste editie met plexiwanden om toch zo’n 30 mensen te kunnen zetten. Zo konden we toch iéts organiseren na de eerste coronagolf waar we hadden moeten sluiten.”

Er passeerden ondertussen al een aantal comedyshows de revue. “Gewoonlijk zijn de Nederlandstalige Comedy shows vrijwel volzet. We zijn dus ook op gebied van Comedy al een goede naam aan het opbouwen.” Een troef is ook de ruime gratis parking aan Wembley achter de Fatimakerk in de Moorseelsestraat.

Internationaal

Op donderdag 20 oktober is er voor het eerst een internationale comedyshow met drie Britse komieken.

“Nigel Williams is een Brit die in Antwerpen woont. Ook MC Kym woont in Antwerpen. Adam Fields woont in Nederland.”

“We mikken met onze internationale comics op mensen die eens iets anders willen zien. We denken niet dat het Engels een probleem zal zijn. Er verblijven ook veel internationale studenten in Kortrijk en ook buitenlanders werken hier, ook voor hen kan dit interessant zijn.”

Op donderdag 20 oktober kan je om 20 uur naar Pitch Comedy komen.

Tickets aan 15 euro kan je reserveren via (klik hieronder)

De deuren gaan open om 18 uur. Van 18 tot 20 uur staat er een foodtruck met crocques van Madame Croqu’o (Zahra D’Haene) uit Heule.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.