Search

Wandelen voor een nieuw zwembad

Tom, Christophe en Danny (copyright foto Els Deleu)

Op zondag 12 maart is het weer zover. Dan wordt opnieuw de Lentewandeling van De Kindervriend georganiseerd in samenwerking met de wandelclub W.S.K. Marke.

Start en aankomst van de wandeling zijn aan De Kindervriend aan de Rollegemkerkstraat 51 in Rollegem.

Er is keuze tussen afstanden van 4, 8, 13, 16 en 21 km. Starten kan vanaf 7 uur tot rond de middag voor de grote afstanden. Je kan respectievelijk nog tot 15 en 16 uur starten voor de tochten van 8 en 4 km.

De tocht die gewandeld wordt is de omgekeerde tocht van vorig jaar. “Door in de andere richting te wandelen geniet je van andere uitzichten”, stelt Danny De Coene van De Kindervriend. Danny ging vorig jaar met pensioen maar blijft mee de Lentewandeling organiseren. Hij doet dit samen met Tom Van Asten en Christophe Van Asten en de Wandelclub W.S.K. Marke.

Er wordt net als vorig jaar weer samengewerkt met Dieter D’Alwein van De Labberleute waar één van de stopplaatsen is.

Op die stopplaatsen kan je iets drinken en ook aan de Kindervriend zelf wordt het nodige voorzien om de inwendige mens te versterken.

Ook enkele sponsors zorgen voor een lekkere verrassing voor de deelnemers.

De opbrengst van de wandeling gaat naar een nieuw zwembad voor in De Kindervriend. Het huidige zwembad lekt en kan niet meer gebruikt worden. “Er zullen nog heel wat acties nodig zijn, want we moeten 200.000 euro investeren om dat zwembad – dat hoognodig is voor zowel de school als het MFC in de Kindervriend – weer operationeel te maken. We hopen alvast al op veel wandelaars en op steun van veel sponsors!

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.