Wandelen en lopen voor Rode Neuzendag

wandelaars onderweg (copyright foto Els Deleu)

Op vrijdagavond 19 november was er een sponsortocht t.v.v. Rode Neuzendag van Athena campus Pottelberg.

Zo’n 100 deelnemers schreven vooraf in voor deze coronaproof wandel- en looptocht van Athena Pottelberg van 6 km. Hoewel er zowel voor lopen als voor wandelen kon gekozen worden, waren er meer wandelaars dan lopers over het traject. Verschillende mensen schreven ook nog ter plaatse in. Het inschrijvingsgeld van 5 euro per deelnemer en 2,5 euro per deelnemende leerling gaat integraal naar Rode Neuzendag.

Acties

De hele week werden er in de school al acties georganiseerd door de klassen zelf. Sommigen verkochten al chocolademelk en anderen verkochten bloembollen om in de grond te planten op het schooldomein dat ze meer kleur wilden geven. Er zal nog een prijs uitgereikt worden aan de meest creatieve klas.

Vrijdag waren er in open lucht drankjes, warme hapjes, hotdogs, hamburgers, snoepjes, chips, warme chocomelk, klaaskoeken, rode neuzen en pins te koop. De wandeling of looptocht startte en kwam aan in campus Pottelberg aan de Weggevoerdenlaan.

Ter hoogte van de brug tussen Marke en Bissegem was er aan de Leie een stop waar er gratis warme of koude drankjes te verkrijgen waren.

Het werd een gezellige avond.

error: De inhoud is beschermd!