VZW Ontrafel kiest dit jaar voor Franse sferen

Op de foto zien we een deel van het team dat zich vorig jaar in Mexicaanse sferen waande met v.l.n.r. Stefanie Verfaillie, Carin De Decker, Astrid Herteleer en Tine Tytgat. (copyright foto Els Deleu)

Op zondag 14 augustus kan je van Franse sferen genieten aan OC Marke. Hulp- en begeleidingscentrum Ontrafel VZW uit Kortrijk runt er de zomerbar.

Twee jaar aan een stuk pakte Ontrafel uit met een Mexican Summer maar dit keer koos men voor het thema Frankrijk. “In plaats van de cocktails serveren we Picon en Ricard en de hapjes bestaan uit Camembert in de oven met brood, een worst op de barbecue, een hespebroodje en brood met rilette”, aldus Carin De Decker van Ontrafel.”

Dj Scaramouch uit Marke zorgt voor Franse muziek.

De bar is geopend vanaf 11 uur, dus net op tijd voor het aperitief. “Meestal zijn we open tot laat in de avond.”

De opbrengst van deze Zomerbar gaat naar het Hulpfonds van de vzw Ontrafel.

In september organiseert de vzw ook nog een quiz ten voordele van dat Hulpfonds.

De VZW Ontrafel die zowel individuele als groepsbegeleidingen aan kinderen en volwassenen biedt bij verlies, trauma, rouw en emotionele pijn is gevestigd in de rustige setting van het Begijnhof van Kortrijk. Via het hulpfonds maakt de VZW therapie en begeleiding mogelijk voor iedereen, ook voor gezinnen die het financieel niet breed hebben en zelf geen psychische hulp kunnen betalen.

error: De inhoud is beschermd!