Search

Voor de tweede keer Fjièste met muziek, eten en koers op rollen

copyright foto Els Deleu

Rico Provost en Jessie Schittekat, de uitbaters van Eetcafé De Platse in het centrum van Moorsele pakken samen met Wim Vandoorne van VWL Consult & Events uit met een ‘Fjèste AN de Platse’ op zondag 26 juni. Dit vindt plaats achter de kerk voor Eetcafé De Platse in Moorsele.

“We beginnen om 11 uur met een aperitiefconcert met de Thierry’s uit Moorsele”, vertelt Wim Vandoorne, die afkomstig is uit Moorsele maar nu in Wevelgem woont.

Samen met de uitbaters van De Platse organiseert Wim het evenement met VWL Consult & Events.

Voor de barbecue kan je van 12 tot 13.30 uur aansluiten. “Er is een ruim aanbod van vlees, groenten en toebehoren voor 20 euro per volwassene en 10 euro voor kinderen tot 12 jaar”, aldus Rico. Kaarten zijn verkrijgbaar in Eetcafé De Platse. “We stoppen de inschrijvingen aan 100 personen”, luidt het.

Koers Ter Platse met mooie prijzenpot

Zowel sportieve als gelegenheidsfietsers, verenigingen als jeugdbewegingen zijn welkom van 14.30 uur tot 17.30 uur om te koersen op rollen.

“We kunnen 32 teams van 2 personen toelaten en maken een apart klassement voor dames, heren en gemengde teams. Er is een elektronische tijdsopname en je kan volgen op het scorebord. Er zijn ook diverse disciplines zoals sprint, tijdrit en ploegkoers.”

De deelnameprijs per team van twee renners bedraagt 20 euro. Ook hiervoor kan je inschrijven in Eetcafé de Platse. Je kan ook inschrijven via www.vwlconsultevents.be, info@vwlconsultevents.be of met een telefoontje naar Wim op 0473 93 90 82;

Er is een prijzenpot van zo’n 600 euro. Onder alle deelnemers wordt ook een heren- of damesfiets verloot die geschonken wordt door Supra Bazar.

Muzikale ambiance

Vanaf 16 uur zijn er braadworsten te verkrijgen, de hele dag is er kinderanimatie met onder meer een springkasteel en om 18 uur begint er muzikale ambiance met professioneel muzikant Johny Clarysse uit Heuvelland. “Met zijn accordeon en elektronisch toetsenbord is ambiance verzekerd”, besluit Wim.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.