Touring Wegenhulk wint al voor de vijfde keer op rij

Touring Wegenhulk (copyright foto Els Deleu)

De ploeg ‘Touring Wegenhulk’ won op zaterdag 10 september al voor de vijfde keer op rij de Heulse Dorpsquiz op de Tinekesfeesten.

Touring Wegenhulk bestaat uit Roob Jürgens en Pieter Leenknecht, beiden uit Marke, Kurd Callant uit Harelbeke en Alain Decaluwé en Ester Missery die allebei in Kortrijk wonen.

Het is al de vijfde keer dat deze ploeg de Heulse Dorpsquiz wint. Al voor de vierde keer winnen ze daarmee een waardebon van 200 euro van restaurant Hula uit Heule.

“Het moeilijkste van de quiz is eigenlijk een datum vinden waarop we allemaal vrij zijn om samen uit eten te gaan bij Hula”, lachen de ploegleden.

Er waren 51 ploegen van maximum vijf deelnemers die deelnamen aan de dorpsquiz die in de feesttent plaats vond.

Elke deelnemende ploeg kreeg bij aankomst op de quiz een welkomstpakket van de Stadsboerderij en een aantal drankbonnen.

De top 6 ging met een prijs naar huis.

De tweede was voor‘Sambal Moeilek’, de derde voor ‘Computer says no’, de vierde voor ‘Schlemiel’, de vijfde voor ‘Baa Baa Black Sheep’ en de zesde voor ‘LABOUC.HE’.

Er was een doos met drie wijnen voor ‘De Streuvels’ die eindigden op de 10de plaats, ‘We drink and we know things’ op de 20ste plaats, ‘Callens en compagnie’ op de 30ste plaats, ‘Ingeving van het moment’ op de 40ste plaats en ‘De Quizduvels’ op de 50ste plaats.