Search

TipTop slaapfeestjes aan betaalbare prijzen

Joeri, Bloeme en Joy in enkele tentjes met het thema Sunny Safari (copyright foto Els Deleu)

Joeri Dewaele en Joy Vandecasteele startten deze maand TipTopTent-slaapfeestjes op. Ze verhuren alle materiaal voor slaapfeestjes in een bepaald thema, zowel voor jongens als voor meisjes. Joeri en Joy staan op zondag 17 september op Surplatse in Wevelgem om zich wat meer bekend te maken.

Joeri en Joy wonen met hun dochter Bloeme in Bissegem. Joeri komt uit Kortrijk. Hij werkt als teamcoördinator bij CAW Zuid-West-Vlaanderen. Joy, die opgroeide in Marke is kleuterleidster in de vrije kleuterschool De Tandem in Bissegem. Joeri en Joy zochten naast hun dagtaak nog naar een nieuw projectje.

“Onze dochter Bloeme is aan een leeftijd gekomen waar regelmatig sleep-overs zijn. Als er vriendinnetjes komen maakt ze het graag knus in haar kamer en is er popcorn. Tot nu toe hadden we nog geen tentjes, maar nu zal het allemaal nog veel fijner zijn!. Een kleine twee jaar geleden hadden we iets gezien over ‘slumber party’s’ in Amerika. We vonden dat het wel leuk zou zijn als het materiaal hiervoor te huur zou zijn.”

TipTopTent-slaapfeestjes

Deze zomer beslisten Joeri en Joy op een terras in Zuid-Frankrijk dat ze echt met hun bijberoep in de verhuur van materiaal voor slaapfeestjes zouden starten. Ze kozen voor de naam TipTopTent-slaapfeestjes.

“De tentjes die ze samen met de matrassen en alle accessoires verhuren vind je niet veel in onze streek, maar meer in Limburg. We weten slechts van enkele in Zuid-West-Vlaanderen.”

Bij TipTopTent-slaapfeestjes wordt thematisch gewerkt met thema’s zoals Sunny Safari met leuke dieren, Pink Paradise voor een roze droomwereld, met heel zacht beddengoed en wellnesspakketjes, Happy Halloween – “dat is natuurlijk slechts voor een beperkte periode maar ik vind die periode zo leuk!” – en Cozy Christmas. Er zitten nog plannen in mijn achterhoofd om uit te breiden, maar dat betekent natuurlijk een investering, dus doen we het op het gemak, aldus Joy.

“Ik vind het ook leuk om ons huis thematisch aan te kleden met onder meer Valentijn, Halloween… en met Kerst ga ik er volledig over”, beseft Joy. “In mijn klas zorg ik ook altijd voor de nodige aankleding. Zo prikkel je de fantasie van de kinderen.”

Gezinsproject

Joeri en Joy maakten er een echt gezinsprojectje van. Joy zorgt voor het creatieve en Joeri voor het praktische en de paperassen.

“We kochten houten latten, schuurden alles op, boorden gaatjes, kochten houten bezemstelen voor er in en maakten zo het frame voor de tentjes. We kochten ook de stoffen in de kleuren per thema,” vertelt Joeri.

“Voor één feestje in een jaar koop je niet alles zelf aan. We proberen het zo toegankelijk mogelijk te maken met all-in prijzen voor een tent met matras, donsdeken, kussen en decoratie inbegrepen. Na het terugbrengen zorgen wij dat alles gewassen is. Uiteraard vragen we een waarborg.”

Er zijn drie soorten prijzen voor als je zelf alles ophaalt, je alles laat leveren, of ervoor kiest om alles te laten leveren én te laten opzetten.

Voor wie alles zelf wenst op te halen: “de langste latjes zijn 1,30 meter lang, dus alles past in een personenwagen als je de zetels plat legt. We geven ook een duidelijke handleiding mee met een stappenplan dat detailfoto’s bevat over hoe de afwerking kan gedaan worden. Alles is heel simpel op te zetten.”

Bij TipTopTent-slaapfeestjes zijn er 8 tentjes per thema beschikbaar en je kan minimum 2 tenten huren. “Je kan binnen een thema ook wisselen van kleur.” Het is wel de bedoeling dat alles binnen opgezet wordt.

www.tiptoptent.be – tiptoptent@hotmail.com

https://www.instagram.com/tiptoptent_slaapfeestjes/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100095550361697

Je kan TipTopTent-slaapfeestjes op zondag 17 september op Surplatse in Wevelgem gaan bezoeken. “We staan tussen de Brugstraat en de Sint-Hilariuskerk.”

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.