Search

Team Marie-Lou steunt Kastor en de Hoge Kouter

copyright foto Els Deleu

Zaterdagavond was er een bedankingsmoment voor de medewerkers van Team Marie-Lou uit Kuurne. De opbrengsten van de activiteiten van vorig jaar werden ook weggeschonken. Er werden een dartstornooi en een hondenwandeling georganiseerd en Team Marie-Lou stond ook met een drank- en hapjesstand op de kermis in Kuurne.

Team Marie-Lou wordt getrokken door Kenneth Devolder en Sarah Lefevere die enkele jaren geleden moesten afscheid nemen van hun dochtertje Marie-Lou.

Er was een cheque van 4.000 euro voor De Hoge Kouter uit Kortrijk. Dit bedrag zal samen met de steun van nog andere sponsors besteed worden aan de aankoop van een huifkar.

Er werd met de opbrengsten ook voor 2.000 euro aan spel- en knutselmateriaal aangekocht voor Kastor, een organisatie voor bijzondere jeugdzorg in Kuurne. Kastor kreeg ook nog een bon van 200 euro voor een jumppark, een spelconsole en een tablet.

Daarnaast werd er nog 250 euro geschonken aan een solidariteitsactie in Oekraïne om te gebruiken om er een school mee her op te bouwen.

Dartstornooi

Ook dit jaar zijn er weer activiteiten gepland. In oktober staat het team weer op Kuurne Kermis en is er een hondenwandeling.

Op zaterdag 29 juni is er voor de derde keer een dartstornooi in Kubox in Kuurne.

De deelnameprijs bedraagt 10 euro per persoon. Er worden maximum 128 deelnemers toegelaten. Er wordt in een poulesysteem gespeeld. Inschrijven kan via https://shop.stamhoofd.be/dartstornooi/

De spellen starten om 11 uur. De hele dag is er ook kinderanimatie en zijn er frietjes, pistolets en drankjes te verkrijgen.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.