Search

“’t wordt een uitdagende mountainbiketocht”

Op zaterdag 20 januari kan je van 8 tot 13 uur deelnemen aan de Velofollies MTB Tour van de Bellegemse wielertoeristenclub De Pelikaan.

De Pelikaan is de wielertoeristenclub die onder de vleugels van KSV Bellegem valt. “Elk jaar organiseren we een mountainbiketocht met Velofollies”, zegt Filip Tack van De Pelikaan. We zien op de foto Filip en zijn vrouw die als best verklede personen binnen het thema Circus uitgekozen werden op de Nieuwjaarsreceptie van Bellegem vorig weekend. Ook zien we Alain Knockaert (tweede van links), de voorzitter van KSV Bellegem.

Voor de MTB-tour is de start en aankomst voorzien aan het Sportcentrum De Lange Munte in de Bad Godesberglaan 22 in Kortrijk. In de prijs van 5 euro voor wie een licentie heeft en 7 euro zonder licentie is een compleet bewegwijzerde route met twee bevoorradingsposten inbegrepen. Er is keuze tussen afstanden van 37, 44, 51 of 61 km.

Er is een bewaakte fietsenstalling en een afspuitinstallatie. Deelnemers kunnen ook gebruik maken van verwarmde kleedruimtes en douches en een mobiele pechdienst. Napraten kan aan de bar bij een hapje en een drankje.

Deelnemers aan de MTB Tour kunnen Velofollies bezoeken voor slechts 10 euro.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.