Slechts twee van de zes speeldagen is nog niet uitverkocht

copyright foto Els Deleu

Wie nog een plaatsje wil bemachtigen voor de voorstelling ‘Van Harte Gecondoleerd’ van Toneelgroep Trees in de Parochiezaal in Rollegem moet héél snel zijn. Op slechts twee speeldagen zijn er nog enkele plaatsjes vrij.

‘Van Harte Gecondoleerd’ is een komedie van Jack Staal over de voorbereiding van en de nasleep na een begrafenis. “Het is een stuk met een lach en een traan die het leven laat zien na het overlijden van een vader in een simpele arbeidersfamilie. Elk heeft zijn gaven en gebreken. Je ziet ‘kleine mensjes’ tegen de vlakte gaan en toch weer rechtkrabbelen om verder te doen”, stelt regisseur Jos Dendievel die in Kuurne woont. “Het is de tweede keer dat ik een volavondstuk regisseer”, zegt hij. Al vier keer regisseerde Jos een eenakter. Hij regisseerde ook al voor jeugdtheater Tresor.

De acteurs zijn Stiene Lefebvre, Pascal Deloof, Dries Decabooter, Inge Keereman, Victor Vanelverdinghe, Geert Callewaert, Laurence Vandeputte en Veerle Vanneste, allen uit Rollegem, Ines Roobrouck uit Pittem, Sylvie Vantomme uit Moorsele, Matthieu Mistiaen uit Aalbeke en Yorben Dumortier uit Bellegem. Laurence en Veerle zijn nieuw bij Trees.

Vier voorstellingen uitverkocht

De voorstellingen van 26 en 27 november en van 3 en 4 december zijn al uitverkocht. Er zijn nog plaatsen op zondag 28 november om 18 uur en op woensdag 1 december om 20.15 uur.  De opbrengst van de kaartenverkoop van die woensdag gaat naar Vondels, een Ieperse vzw die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking.

Kaarten aan 8 euro zijn te verkrijgen via toneeltrees@gmail.com of tussen 17 en 22 uur via 0479 45 15 31. Kinderen jonger dan 12 jaar komen gratis mee, maar er moet wel gereserveerd worden.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen