Sint-Ceciliafeest in junglesferen

copyright foto Els Deleu

Het Sint-Ceciliafeest van de Koninklijke Harmonie en de jeugdharmonie Eendracht Aalbeke vond op zaterdagavond 18 november plaats in het OC De Wervel in Bellegem.

Het thema dat dit jaar uitgewerkt werd was ‘de jungle’. De zaal werd in het thema ingekleed, en er was Congolees eten. Na het eten waagden verschillende muzikanten zich ook aan een Afrikaanse dans.

Er waren ook huldigingen van leden voor hun aantal jaren trouwe dienst aan de harmonie.

Berten en Willem Benoit, Kasper Desramault, Rafael en Elias Grommen, Henk Millecamp, Hanne Santy en Wilke Vandemaele zijn er allemaal 5 jaar muzikant. Kasper, Rafaël, Elias en Wilke ontbreken op de foto.

Seppe Vanhoutte (ontbreekt op de foto) en Auke Van Meenen zijn al 10 jaar lid van de vereniging.

Aaron Eggermont, Bieke Soen en Bleike Steelandt zijn allemaal 15 jaar lid.

Hanne en Liesbet Benoit, Floor Caron en Charlotte Moerkerke zijn allen 20 jaar muzikant. Charlotte ontbreekt op de foto.

Hanne Corne is 25 jaar muzikant.

Vier muzikanten zijn al 30 jaar lid, nl. Tomas Bulcaen, Frederik De Smet, ere-voorzitter Karel François en Gitta Van de Velde. Frederik en Karel ontbreken op de foto.

Wim Benoit kreeg een diploma omwille van 35 jaar trouwe dienst. Veerle Benoit kreeg ook een diploma, zij is al 45 jaar muzikant. Het hoogste diploma ging naar Stefaan Desramault die 60 jaar muzikant is.

We namen ook een foto van de muzikanten van de familie Benoit, die met een groot aantal gehuldigd werden:

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen