Ronald en Annie vormen het nieuwe seniorenprinsenpaar

Tijdens de seniorennamiddag van het carnaval in Gullegem werd na de sketches, moppen, zang en dans door de Prinsen, Vlasbabes en Vlasbaby’s gezocht naar een nieuw seniorenprinsenpaar, dat zondag in de stoet zal plaatsnemen in de wagen van de Orde van de Vlaskapelle.

Er werden drie duo’s gezocht die het tegen elkaar wilden opnemen in de proeven.

Ronald Vlieghe (66) en Annie Ameye (60) wonnen na een magneetproef en een roltongproef van het duo Luc en Viviane en het koppel Eric en Marleen.

Het seniorenprinsenpaar

Ronald groeide op in Kortrijk en woont sinds 1981 in Gullegem. Annie werkt nog en woont nog in Beitem. Ze werkt als verzorgende bij Familiezorg in de streek van Roeselare. Ronald, die al met pensioen is heeft laatst in de veiling in Roeselare gewerkt. Het koppel vormt een nieuw samengesteld gezin. Ze hebben beiden kinderen en Ronald heeft ook al kleinkinderen.

Het koppel houdt van barbecueën, fietsen en wandelen. “We zijn ook natuurliefhebbers”, klinkt het. Ze komen ook graag samen met vrienden en familie en ze houden van reizen. Het zijn echte levensgenieters.

Volle tent

Ook voor de seniorennamiddag van de Orde van de Vlaskapelle liep de tent weer vol.

Na de verkiezing van het seniorenprinsenpaar konden de aanwezigen al genieten van de nieuwe revue, die zaterdagavond nog eens opgevoerd wordt.

Zondagnamiddag vindt dan de 50ste carnavalstoet plaats, een prachtige afsluiter na drie weken carnaval.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.