Search

Receptie voor de sponsors en medewerkers van Tombroek Koerse met groot nieuws

copyright foto Els Deleu

Tijdens de bedankingsreceptie voor de medewerkers en de sponsors van Tombroek Koerse in Rollegem van zondag 11 februari, werd bekend gemaakt dat Tombroek Koerse in 2025 het Belgisch Kampioenschap wielrennen voor Elite 2 en U23 mag organiseren. Het jaar erop haalt Tombroek Koerse ook het Belgisch kampioenschap voor junioren, zowel voor jongens als meisjes naar Rollegem.

De wedstrijden zullen plaats vinden op 7 juli 2025 en op 31 mei 2026 en starten aan Café Palace in het centrum van Rollegem.

Maar ook dit jaar zit Tombroek Koerse niet stil.

Op 7 april pakt de club al uit met het Provinciaal Kampioenschap voor Elite 2 (dat is Elite zonder contract) en U23. “Er is om 10.30 uur en om 14.30 uur een wedstrijd”, stelt bestuurslid Massimo Van Lancker.

Zowel voor het Provinciaal als voor de Belgische Kampioenschappen wordt er gezorgd dat de wielrenners door zoveel mogelijk zuidelijke deelgemeenten van Kortrijk voorbijkomen.

“Het moet een groot volksfeest worden. We kijken alvast om een belevingsdorp te maken naast de kerk van Rollegem, waar zoveel mogelijk Rollegemse verenigingen meewerken en randactiviteiten voorzien.”

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.