Search

Opnieuw een klucht in Rollegem

copyright foto Els Deleu

De leden van toneelgroep Trees uit Rollegem zijn de laatste repetitieweek ingegaan. Vanaf volgende week vrijdag brengen ze in het PC in Rollegem de opvoeringen van de klucht ‘Foei Minister!!!’

Jos Dendievel, een Rollegemnaar die nu in Kuurne woont én lid van de toneelgroep Trees staat in voor de regie van de klucht ‘Foei Minister!!!’, een stuk van Ray Cooney.

Jos vertelt ons dat het stuk gaat over een minister die een scheve schaats wil rijden met zijn secretaresse. “Hij trekt daarvoor naar een hotel in Brussel, maar wordt voortdurend gestoord door een dienstmeid, de strenge hotelmanager, een kelner die constant binnenvalt en overal geld probeert uit te slaan, enz… Onaangename verrassingen zorgen ervoor dat hij van een kale reis terugkomt, en zijn secretaris moet helpen om de problemen op te lossen.

De cast

Vijf mensen staan voor het eerst op de planken bij Trees, nl. Lies Peeters en Virginie Oosterlynck uit Rollegem, Tristan en Philippe Delrue uit Marke en Sabine Baptiste uit Kortrijk. Daarnaast staan ook Pascal Deloof, Veerle Vanneste, Stiene Lefebvre en Geert Callewaert uit Rollegem en Matthieu Mistiaen uit Aalbeke op het podium.

Praktisch

De voorstellingen vinden plaats in het parochiaal centrum in het centrum van Rollegem op vrijdag 24, zaterdag 25, zondag 26 en woensdag 29 november en op vrijdag 1 en zaterdag 2 december. De voorstellingen beginnen om 20.15 uur en op zondag om 18 uur.

“Vooral op woensdag en zondag is er nog plaats”, luidt het. De opbrengst van de woensdagvoorstelling gaat naar Okan in Roeselare.

Kaarten aan 10 euro reserveren kan via toneeltrees@gmail.com of tussen 17 en 22 uur via 0479 45 15 31. Kinderen jonger dan 12 jaar moeten ook reserveren maar komen gratis mee.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.