Search

Ontbijten voor sport- en spelmateriaal

de werkgroep 'inhoud en sponsoring' (copyright foto Els Deleu)

De ouderraad van de Vrije Basisschool Sint-Pieter in Kuurne pakt voor de derde keer uit met een Valentijnsontbijt. De ontbijtpakketten worden afgehaald of indien gewenst thuis geleverd. De opbrengst gaat naar sport- en spelmateriaal voor de school. “We hopen het aantal van ruim 1.000 pakketten van vorig jaar te evenaren!”

“We hebben een actieve ouderraad”, luidt het bij enkele mensen van de werkgroep ‘Valentijnsontbijt: Inhoud en sponsoring’. Er zijn verschillende werkgroepen binnen de ouderraad.

“Naast het Valentijnsontbijt organiseren we tweejaarlijks een koekenverkoop, doen we de bar op het schoolfeest en zijn we op belangrijke schooldagen aanwezig op de school. Zo bieden we op de eerste schooldag koffie en koffiekoeken aan.”

Valentijnsontbijtpakketten

De zondag voor Valentijn – op zondag 12 februari – zijn er de Valentijnsontbijtpakketten.

Die kunnen ’s morgens tussen 7 en 9 uur afgehaald worden op school, maar indien nodig brengen we deze tussen 6 en 8 uur ook aan huis in Kuurne en de randgemeenten. Indien buiten de regio kan er geleverd worden vanaf 10 pakketten op één punt.

Bij de bestelling kan je aanduiden of er al dan niet mag aangebeld worden.”

Er is keuze tussen drie pakketten, nl. voor een kind aan 8 euro of een volwassene aan 12 euro en ook een luxepakket aan 16 euro.

Een kinderpakket omvat een sandwich, een chocoladekoek, beleg, chocolademelk, yoghurt, ontbijtgranen, poffertjes, een stuk fruit, een koek, een snoepje en een gadget.

In het pakket voor volwassenen vind je 2 pistolets, een ontbijtkoek, hartig en zoet beleg, yoghurt, peperkoek, koffie, thee, fruitsap en een stuk fruit.

Het luxepakket omvat daarbovenop Cava, granola en andere luxueuzere producten zoals een Lucardi-praline.

Bestellen kan tot 2 februari om middernacht via https://bit.ly/3H0X9mx

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.