Search

Na twee jaar opnieuw een filmgala

Het beschermcomité van De Hoge Kouter (copyright foto Els Deleu)

Het beschermcomité van De Hoge Kouter in Kortrijk, een warme, dynamische organisatie voor jongeren met een beperking. pakt na twee jaar noodgedwongen corona-stilte weer uit met een filmgala.

“Met de opbrengst van het filmgala willen we een liftbus kopen”, luidt het. “Onze huidige bus is 20 jaar oud en laat het afweten.  Door het toenemen van de zorggraad is er meer en meer nood aan aangepast en veilig vervoer voor onze jongeren.”

De directie van De Hoge Kouter en de leden van het beschermcomité hopen de nieuwe liftbus te kunnen voorstellen op het volgend filmgala.

Filmgala

Op donderdag 27 oktober wordt iedereen verwelkomd in Kinepolis aan de President Kennedylaan 100 in Kortrijk om 19 uur. De film ZILLION start om 19.30 uur. Na de film volgt een verzorgde receptie. Een kaart voor 1 persoon kost 39 euro. Een pakketje van 8 kaarten kost 290 euro.

Reserveren kan tot 10 oktober via filmgala@dehogekouter.com of u schrijft het juiste bedrag over op rekening BE25 8916 9401 3182 met vermelding ‘kaarten filmgala 2022’, je naam en het aantal kaarten. U kan ook telefonisch reserveren op 056 24 38 60.

ZILLION

Tijdens het filmgala wordt de première van de misdaadfilm ZILLION getoond.

Robin Pront is de regisseur en Matteo Simoni, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft en Frank Vercruyssen behoren tot de hoofdcast.

Zillion brengt het misdaadverhaal over de opkomst en ondergang van de Antwerpse danstempel Zillion en zijn flamboyante eigenaar Frank Verstraeten.

Matteo Simoni geeft gestalte aan Dennis Black Magic, met wie hij ook nauw mee samenwerkte ter voorbereiding van zijn rol.

Jonas Vermeulen neemt de rol van Frank Verstraeten voor zijn rekening.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.