Search

Monsters zorgen voor de rode draad

copyright foto Els Deleu

De jeugdharmonie Jong Eendracht Aalbeke brengt op zaterdag 7 januari 2023 om 20 uur samen met De Mini’s een Monsterlijk Nieuwjaarsconcert in het OC De Vonke in Heule.

Er werd voor het nieuwjaarsconcert gekozen voor een programma waarin monsters voor de rode draad zorgen. Het vindt met de nog lopende verbouwingen aan het OC in Aalbeke plaats in het OC De Vonke aan het Lagaeplein in Heule.

De jeugdharmonie telt momenteel zo’n 45 actieve muzikanten tussen de 10 en 27 jaar en staat onder leiding van dirigent Stan Christiaens uit Meulebeke. De mini’s staan onder leiding van Wannes Gykiere.

Er was een intensieve voorbereiding voor dit concert tijdens een driedaags muziekkamp in De Hoge Duin in Oostduinkerke.

Het nieuwjaarsconcert kon in 2022 niet plaatsvinden door de pandemie, maar het werd vervangen door een gedeelte van het maartconcert van de Harmonie Eendracht Aalbeke te verzorgen. Tijdens de Corneliusfeesten in september bracht de jeugdharmonie een openluchtconcert.

Eind april 2023 neemt de jeugdharmonie deel aan het Internationaal Muziekfestival voor de Jeugd in Pelt (Limburg) en in juli 2023 volgt nog een concertreis naar de Provence in Frankrijk. Deze werd in 2021 uitgesteld.

Tickets voor het Monsterlijk Nieuwjaarsconcert aan 10 euro kan je reserveren via https://app.assistonline.eu/mvc/activity?key=9f6e101d-860c-42d4-a523-cad78591da09

Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis binnen.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.