Search

Meer dan 30 kunstenaars tonen hun werken in het Ontmoetingscentrum

Enkele van de organisatoren en kunstenaars - copyright foto Els Deleu

Ter gelegenheid van Buren bij Kunstenaars tonen 30 kunstenaars uit Marke en omstreken hun werken in het OC Marke aan de Baliestraat in Marke.

Er zijn creaties in glaskunst, houtsculpturen, modern kantklossen, fotografie, keramiek, juwelen maken uit zilverklei en aquarel, acryl- en olieverf schilderkunst.

De kunstenaars zijn zoveel mogelijk aanwezig om hun werk en techniek te bespreken met de bezoekers van de tentoonstelling.

De deelnemende kunstenaars zijn Bernard Bossuyt uit Kooigem met glaskunst, Tom Mestdach uit Marke met houtsculpturen, Solange Michels en Marie-Paule Declercq met modern kantklossen, Vic Sabbe uit Marke/Heule, Véronique Verhaeghen uit Wevelgem, Griet Dierick uit Bellegem en Marleen Ferlin uit Marke met keramiek, Philip Hoorne uit Wevelgem en Bart Debo met fotografie, Nancy Taeman uit Olsene, Gabriël Simoens uit Kortrijk en Dirk Droogenbroodt uit Kortrijk met met olieverfschilderijen en Sabine Verhaeghe met juwelen.

Dan zijn er nog een groot aantal kunstenaars met aquarelschilderijen van Atelier AQ-CREA. Het zijn Gina Allaert, Martine Florence en Gaby Dejonghe uit Marke, Raoul Cambier uit Waregem, Magda Christiaens, Pascaline Lahousse, Jenny Wyseur en Roos Deman uit Lauwe, Guy Claus uit Brugge, Magda De Meyer uit Ichtegem, Chantal Jacob, Anny Van Daele en Claire Menu uit Moeskroen, Christiane Ledure uit Heule, Betty Roobrouck uit Zwevegem, Herman Vandepitte en Thérèse Vanhollebeke uit Kortrijk en Annie Vanmarcke uit Wevelgem.

Buren bij Kunstenaars in het OC Marke, op zaterdag 15 en zondag 16 oktober, telkens van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.