Search

Marie-Thérèse kwam in 2014 in Kortrijk wonen

wijlen Marie-Thérèse Penet (Begrafenissen Bloyart/Sereni)

Op vrijdag 6 januari is Marie-Thérèse Penet overleden in het woonzorgcentrum De Pottelberg in Kortrijk.

Marie-Thérèse werd op 19 mei 1928 geboren in Geluwe. Tot haar huwelijk woonde ze in Geluwe. Marie-Thérèse was de weduwe van Jacques Lust, die uit Menen afskomstig was en beroepsmilitair was. Hij overleed in oktober 1999.

In 1953 ging het koppel in Casteau (bij Mons) wonen, en van daar ging het naar Luik. In 1961 verhuisde het gezin naar Lombardsijde en in 1976 trokken ze naar Oostduinkerke. Daar bleef Marie-Thérèse tot ze in 2014 naar de Zilvertorens in Kortrijk kwam wonen. Na een val en een daaropvolgende revalidatie nam Marie-Thérèse haar intrek in het woonzorgcentrum De Pottelberg in Kortrijk, waar haar familie het personeel en de medewerkers zeer dankbaar is voor de goede zorgen die Marie-Thérèse er kreeg.

Jean-Pierre (met Bernadette Holvoet, Kortrijk) is de zoon. De twee kleinzonen zijn Dave (met Lynn Vervaeke) en Xavier. Ibe, Ade en Nane zijn de drie achterkleinkinderen.

Marie-Thérèse was huisvrouw. Ze deed de huishoudelijke taken en naaide en breide.

De afscheidsdienst vindt plaats op maandag 16 januari om 10 uur in de kapel van het woonzorgcentrum De Pottelberg, Pottelberg 1 in Kortrijk.

(Begrafenissen Bloyart /Sereni)

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.