Marie-José is 100 jaar

Marie-José Noppe (copyright foto Els Deleu)

Op maandag 29 augustus kreeg Marie-José Noppe het bezoek van schepen Sherley Beernaert van Moorslede voor haar 100ste verjaardag. Marie-José verblijft in het woonzorgcentrum Marie-Astrid in Menen.

Marie-José Noppe werd op 29 augustus 1922 geboren in Gullegem waar ze ook opgroeide. Ze is de enige dochter van Camiel Noppe en Julia Dejaeghere.

Marie-José is de weduwe van Honoré Noppe met wie ze op 17 mei 1946 trouwde. Honoré overleed echter al op 62-jarige leeftijd. De dochters zijn Paulette die in 1947 geboren werd en getrouwd is met Lionel Staelens en Arlette die in 1950 geboren werd en de weduwe is van Aurelle Verhaest. De zeven kleinkinderen zijn Ann Staelens (getrouwd met Filiep De Clerck), Katrien Staelens (getrouwd met Jan Defoor), Nele Staelens (samenwonend met Filip Benoot), Stijn Staelens, Kurt Verhaest, wijlen Filip Verhaest en Wim Verhaest. Er zijn ook vier achterkleinkinderen, nl. Lisa De Clerck die getrouwd is met Gerrit Pattyn, Kobe Defoor, Sam Defoor en Lotte Benoot. Op 7 mei werd Marie-José betovergrootmoeder van Nina Pattyn en werd er samen met dochter Paulette, kleindochter An, achterkleindochter Lisa en achter-achterkleindochter Nina een vijfgeslacht gevormd, met een leeftijdsverschil van 100 jaartallen.

Marie-José ging graag mee met haar man die vrachtwagenchauffeur was. Ze ging ook graag op bezoek bij vrienden voor een potje koffie en een babbeltje

Na vele omzwervingen nam Marie-José op 12 april 2022 haar intrek in residentie Marie Astrid te Menen. De familie dankt het personeel van dit woonzorgcentrum voor de goede zorgen.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.