Search

Madeleine viert 101° verjaardag met haar familie

copyright foto Els Deleu

Op donderdag 23 mei werd Madeleine Storme 101 jaar. Deze verjaardag vierde ze op zondag 26 mei met haar familie.

Madeleine werd geboren in Loker, groeide op in Kemmel en woonde na haar huwelijk met Albert Deconinck (die al in 1965 overleed) in Kemmel en in Bellegem. Tien jaar geleden verhuisde ze naar een assistentiewoning op de Heerlyckheid Hoog Mosscher in Kortrijk. Ze werd er onlangs nog in de bloemetjes gezet als één van de eerste bewoners van de assistentiewoningen:

Er zijn vier kinderen, onder wie er een zoon overleden is. Er zijn ook 6 kleinkinderen, 3 plus-kleinkinderen, 12 achterkleinkinderen, 3 plus-achterkleinkinderen en 3 achter-achterkleinkinderen. Het jongste achter-achterkleinkindje werd dit jaar geboren. Er zit ook één viergeslacht bij.

Madeleine heeft in haar leven veel gewerkt en stond voor iedereen klaar. Ze ging vaak op bezoek bij mensen die alleen waren.

Haar levensloop kan je lezen in het artikel dat we vorig jaar schreven naar aanleiding van haar 100ste verjaardag.

Er werd zondag feest gevierd voor Madeleines 101° verjaardag. Er was taart in de namiddag en ’s avonds kwam er een frituur. Madeleine had daar erg naar uitgezien en genoot van de lekkere frietjes. Ze kreeg ook het bezoek van gemeenteraadslid Stephanie Demeyer.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.