“Koop in Kuurne!”

copyright foto Els Deleu

De gemeente Kuurne wil de Kukadobon nog eens extra in de kijker zetten en lanceert hiervoor een eindejaarsactie van 10 december 2022 tot 6 januari 2023.

Wie een Kukadobon krijgt kan deze inwisselen bij (momenteel) 74 handelaars in Kuurne.

De Kukadobonnen zijn te verkrijgen voor een waarde van 5, 10, 20 en 50 euro en kunnen aangekocht worden in het gemeentehuis van Kuurne, in de Vrijetijdsdienst, het Sociaal Huis, de bibliotheek en op de markt van 14 december.

Wie vanaf 10 december een Kukadobon aanschaft, maakt kans op een extra cadeaubon voor wie draait aan het Rad van Fortuin dat op 14 december op de markt zal staan en dat digitaal kan draaien door de bon met de unieke code die er op staat te registreren via www.kuurne.be/eindejaarsactie.

De handelaars die deelnemen kan je herkennen aan de raamsticker. “Er kwamen ook veel horecazaken bij.”

De gemeente verloot bij het aflopen van de actie 1.000 euro aan winnaars.

“We deden ook een oproep naar Kuurnse werkgevers om een Kukadobon te schenken als eindejaarsgeschenk voor de werknemers”, stelt schepen van Lokale Economie Bram Deloof. “Tot 40 euro is zo’n bon 100 % fiscaal aftrekbaar.”

“Zo kunnen we de handelaars steunen die het al hard te verduren hadden door corona, de stijgende energie- en personeelskosten, duurder materiaal en de werken.”

De burgemeester vult nog aan met een oproep om online shoppen te vermijden en te kopen in Kuurne.

Meer info vind je via

www.kuurne.be/kukadobon

www.kuurne.be/eindejaarsactiekukadobon

www.kuurne.be/ondernemen/kukadobon-schenken-aan-werknemers

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen