Search

Joanna werkte als apotheekassistente

wijlen Joanna Soens (Begrafenissen Debonné/Sereni)

Op 7 april overleed Joanna Soens in het AZ Groeninge in Kortrijk.

Joanna werd op 20 augustus 1936 geboren in Kortrijk. Ze groeide op als oudste dochter in een gezin van negen kinderen in Heule. Haar ouders hadden een schrijnwerkerij. Joanna hielp mee zorgen voor het gezin.

Joanna was de weduwe van Medard Delrue. Ze woonde in de Albrecht Rodenbachlaan, die vroeger de Oudstrijderslaan in Heule was. Vijf à zes jaar geleden verhuisde ze naar een assistentiewoning op de Dam in Kortrijk.

De kinderen zijn Hans (met Katrien De Schepper), Henk (met Anne-Marijke Claeys), wijlen Piet (wed. Liesbeth Vonck met Luc Deceuninck) en Greet (met Philippe Nuttens).

Er zijn 13 kleinkinderen en 18 achterkleinkinderen.

Joanna heeft veel gewerkt. Naast de zorg voor haar gezin met vier kinderen werkte ze als apotheekassistente bij Apotheek Dubois in Heule.

Na het overlijden van haar man wijdde ze zich toe op stervensbegeleiding en ziekenverzorging. Ze deed ook de begeleiding en oppas van iemand met een beperking.

Op haar flatje is ze ook nog jaren gelukkig geweest. Ze ging elke dag wandelen en sprak iedereen aan. Ze kende door haar werk ook heel veel mensen.

Joanna was ook enorm geliefd bij alle kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Ze las veel en had interesse in de goede onderwerpen. Actueel denken was echt aan Joanna besteed.

Er werd vrijdag in familiekring afscheid genomen.

(Begrafenissen Debonné/Sereni)

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.