Search

Huldigingen voor twee jaar ver op het Sint-Ceciliafeest

De gehuldigden die zaterdagavond aanwezig waren op het Sint-Ceciliafeest van de Aalbeekse harmonie (copyright foto Els Deleu)

Op het Sint-Ceciliafeest van Koninklijke Harmonie Eendracht Aalbeke werden muzikanten gehuldigd voor hun jaren inzet in de vereniging. Dit gebeurde voor de gehuldigden van 2020 en 2021. Voor leden die 35 jaar en meer in de vereniging meedraaien was er een decoratie, die omwille van corona niet opgespeld maar meegegeven werd. De gehuldigden van 2020 waren Trees Breyne en Marie Reyntjens voor 5 jaar, Evelien Millecamp en Amy Dezitter voor 10 jaar, Ellen Benoit, Wannes Gykiere en Brenda Samyn en Bart Vandersarren voor 15 jaar, Elias Leplae voor 20 jaar, Els Chaerle, Hermelinde Desramault en Tine Francois voor 25 jaar, Eveline Leman voor 30 jaar, Isabel Bulcaen voor 35 jaar en Dries Bossuyt voor 45 jaar muzikant. In 2021waren Achiel Depuydt, Marthe Van Meenen, Stan Christiaens, Hans Soen en Aline Reyntjes 5 jaar muzikant, Jonas Ooms 10 jaar, Ilse Dereeper en Hannelore Huyghelier 15 jaar, Eva Bertel en Saar Corne 20 jaar, Julie Leman 25 jaar, Barbara Spyckerelle en Brecht Van Meenen 35 jaar, Marcel Benoit en Geert Debels 40 jaar en Filip Santy 50 jaar muzikant.

Het Sint-Ceciliafeest werd dit jaar omwille van de omstandigheden in een andere vorm georganiseerd. Iedereen kwam met een Covid Safe Ticket, er was geen staande receptie maar die gebeurde zittend aan tafels en er werd na het eten ook niet gedanst.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.