Het gouden ei was voor Sofie

copyright foto Els Deleu

Op Paaszaterdag 8 april vond de afsluit van de paaseierenactie van Unizo Marke plaats. Al wie bij de Markse handelaars lotjes kreeg tussen 24 maart en 5 april kon zaterdag op pad gaan door Marke om er aan de etalages te gaan kijken naar de chocolade-eieren met de winnende nummers. Honderden mensen waren zaterdag op stap door Marke.

72 gelukkigen waren de winnaar van een chocolade-paasei. In 30 van die eieren zat er ook een prijs, waaronder 1 ‘gouden ei’ met de hoofdprijs. Sofie Nolf uit Marke vond haar winnend nummer in de etalage van Huis D’Haenens in de Vagevuurstraat. Ze had heel wat lotjes na aankoop van een elektrische fiets bij VDBike in de Markekerkstraat.

Sofie kon zaterdagavond haar prijs afhalen bij Unizo in de Middenstand in Marke. Ze won een bon voor een juweel ter waarde van 1.000 euro bij Edelsmid Wim Breyne in Marke. “Ik ben heel tevreden met deze prijs”, zei Sofie, die met Wim zal samenzitten om een juweel naar keuze te laten maken. “Ik weet al min of meer wat ik zal kiezen.”

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.