Search

Gullegemse voetballers werden thuis verwelkomd met een ontbijt

de spelers en hun begeleiders voor ze aan het ontbijt begonnen (copyright foto Els Deleu)

De jongens van de U13 van FC Gullegem die deze week deelnamen aan een internationaal voetbaltornooi in Spanje, kwamen op zondagmorgen 7 april terug aan in hun club. Daar wachtte hen een uitgebreid ontbijt. Ook de ouders en sympathisanten konden hiervoor inschrijven en de sponsors mochten eveneens aan tafel aanschuiven.

De jongens van FC Gullegem speelden zes matchen tijdens het tornooi, nl 3 tegen Duitse ploegen, 1 tegen een Engelse ploeg, 1 tegen uit Belgische ploeg van Lutlommel en na de finalematch konden we nog tegen een ploeg uit Zwitserland voetballen.”

“Het was een heel leerrijke ervaring”, luidt het. “Het niveau op dat tornooi was niet vergelijkbaar met het niveau in de Belgische competitie. Er namen in onze leeftijdscategorie 8 landen deel, en er waren vooral veel Duitse en Engelse ploegen. Duitsers tegen wie we speelden waren het gewoon om tegen ploegen zoals Schalke 04 en Bayern München te spelen.

Tijdens het ontbijt werden Olivier Verstraete uit Gullegem en Brendy Vanrobaeys uit Wevelgem, die de organisatie van die week op zich namen, bedankt met een geschenkmand.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.