Goud voor Marcel en Viviane

Viviane en Marcel (copyright foto Els Deleu)

Op zondag 17 september vierden Marcel Vanhoutte (75) en Viviane Plets (70) hun gouden huwelijksjubileum. Ze kregen op hun feest het bezoek van een delegatie van het college van burgemeester en schepenen van Wevelgem.

Marcel

Marcel werd geboren in Kortrijk en groeide als jongste van 12 kinderen in Gullegem op. Zijn ouders waren metser Achilles Vanhoutte en huisvrouw Maria Six en zijn broers en zussen Anna, Ginette, Marcella, Roza, Germaine, Madeleine, Frans, Germain, Michel, Bernard en Laurette.

Marcel volgde mechanica in het VTI in Kortrijk en werd Product Manager bij LVD, waar hij zijn hele loopbaan bleef werken.

Viviane

Ook Viviane werd in Kortrijk geboren en groeide op in Gullegem. Ze is de dochter van Gerard Plets die overleden is en Marie Madeleine Degrande (94) en de jongere zus van Luc.

Viviant genoot een opleiding als kapster en startte op haar 18de een eigen kapperszaak in Gullegem. Ze is nog steeds aan het werk in haar eigen salon, samen met de jongste dochter Sophie.

Het huwelijk

Marcel en Viviane leerden elkaar in 1968 kennen op een feestje in Gullegem. Ze trouwden op 22 september 1973 voor de wet en op 28 september voor de kerk.

Het koppel ging in de Grote Ieperstraat in Gullegem wonen en woont nu in de Koningin Fabiolastraat in dezelfde gemeente.

De kinderen zijn Sylvie (49) die getrouwd is met Koen Stragier en Sophie, die gehuwd is met Wim Camerlynck.

Elyn (25), Mathieu (22), Louise (19) en Baptist (18) zijn de vier kleinkinderen.

Vrije tijd

Marcel en Viviane houden van tuinieren en trekken er graag op uit met de caravan.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen