Search

Goud voor Eddy en Myriam

Myriam en Eddy (copyright foto Els Deleu)

Eddy Vanoosthuyse (72) en Myriam Callens (70) uit de Izegemsestraat in Kortrijk vierden op zaterdag 8 oktober hun gouden huwelijksjubileum in het Kortrijkse stadhuis. Ze werden er ontvangen door schepen Stephanie Demeyer.

Eddy

Eddy werd geboren in het ziekenhuis. Hij is de zoon van Jules Vanoosthuyse en Alixia Gheysens en groeide op in Bellegem. Eddy’s oudere broer Willy is al overleden. Eddy ging naar school tot zijn 14de. Dan ging hij werken als vloerbekleder bij Kordekor/Oxflor.

Myriam

Ook Myriam werd in het ziekenhuis geboren. Ze is de dochter van Gerard Callens en Paula Vierstraete uit Kortrijk. Ook zij ging naar school tot haar 14de. Zij ging aan de slag bij Solatex om te stikken. In 1972 ging ze in een spinnerij werken en in 1978 in de Blekerij in Kortrijk. In 1981 bleef Myriam thuis om voor haar ouders te zorgen.

Het huwelijk

Eddy en Myriam leerden elkaar in 1969 kennen in café Roxy. Ze trouwden op 2 september 1972 voor de wet en de kerk in Kortrijk. Er was feest met orkest Blue Birds in Au Chevalier in Bellegem.

Vrije tijd

Eddy’s hobby was vroeger koersen berichten. Ook Myriam ging graag naar de koers kijken.

Ze houdt ook van breien.

Het koppel staat graag op rommelmarkten.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.