Search

Godelieve verbleef precies twee jaar in het woonzorgcentrum

Wijlen Godelieve Bouttelgier (Begrafenissen Bloyart/Sereni)

Op zaterdag 7 januari is Godelieve Bouttelgier rustig ingeslapen in het AZ Groeninge in Kortrijk.

Godelieve werd op 9 februari 1924 geboren in Staden. Ze groeide op in Staden en tijdens de oorlogsjaren in Mesen.

Godelieve was de weduwe van Roger Van Nieuwenhove. Na het huwelijk woonde het koppel een aantal maanden boven een herberg naast Godelieves schoonouders in Kortrijk. Dan trokken ze tot eind de jaren vijftig naar Vercruysses Poortje in Kortrijk. Van daaruit verhuisden ze naar de Congostraat in Kuurne. Dat was gemeentelijk Kuurne en parochiaal hoorde dit bij Sint-Godelieve in Heule-Watermolen.  

Op 6 januari 2021 nam Godelieve haar intrek in de afdeling ‘De Maretak’ in het woonzorgcentrum Heilige Familie in Kuurne. Na enkele maanden kortverblijf verhuisde Godelieve binnen het woonzorgcentrum naar de afdeling ‘De Zonnebloem’ waar ze vast verbleef. Dag op dag 2 jaar nadat ze in het woonzorgcentrum binnen kwam werd Godelieve op 6 januari opgenomen in het ziekenhuis, waar ze op 7 januari ’s nachts overleden is.

De kinderen zijn Jean-Marie (wed. van Elisabeth Dupon, Klemskerke/De Haan) en Jean-Paul (met Conny Vansteenkiste, Moorsele). Tina (met Tim), Tom (met Nele) en Sidney (met Katrien) zijn de drie kleinkinderen.  Er zijn vier achterkleinkinderen en twee plusachterkleinkinderen.

Korte tijd deed Godelieve wat onderhoudswerk maar ze was vanaf haar huwelijk huisvrouw.

Het afscheid vindt plaats op vrijdag 13 januari om 10 uur in de Sint-Godelievekerk, Watermolenwal in Heule-Watermolen.

(Begrafenissen Bloyart/Sereni)

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.