Search

Gesculpteerd uithangbord van de schuttersclub officieel ingehuldigd

copyright foto Els Deleu

Bij de Koninklijke Handbooggilde Sint-Sebastiaan Bissegem werd op zaterdag 5 maart het nieuwe uithangbord officieel ingehuldigd.

Eerst nam bestuurslid Johan Laperre het woord. Johan maakte het bord eigenhandig. Hij is penningmeester van de handbooggilde in Bissegem en ging in december 2018 samen met voorzitter Filip Algoet, Filip Demuijnck die ondervoorzitter is en secretaris Geert Vandecappelle de strijd aan om de club weer op de rails te zetten.

Er gebeurden al heel wat aanpassingswerken. De stad financierde mee in een nieuwe dakbedekking met isolatie, een pelletkachel en het rooien van de bomen. De club kocht en plaatste tentzeilen, windschermen en tweedehands hockeymatten. Ook het clubhuis werd onder handen genomen. Er kwam een volledige nieuwe elektrische installatie, er werd heringedeeld, de toog werd vernieuwd en er werd herschilderd.

Het neusje van de zalm werd een nieuw uithangbord. “Hiermee springt onze club in het oog. We willen die echt weer op de kaart zetten.” Er worden nu in de club initiaties en teambuildings gegeven en er is een jeugdwerking. Met het bord valt onze club nu veel meer op!

Nadat burgemeester Ruth Vandenberghe het woord genomen had, onthulde ze het bord samen met minister Vincent Van Quickenborne.

Zie ook:

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.