Gelukzakken en ook vijf hoofdprijzen te winnen in Kuurne

copyright foto Els Deleu

Vanaf woensdag 15 november zet de gemeente Kuurne in op een Sinterklaasactie bij de plaatselijke handelaars. De actie loopt vanaf woensdag 15 november. Op vrijdag 8 december trekt de kinderschepen Iro Defever van Economie vijf winnaars van een Gelukzak.

Bij elke aankoop bij één van de 45 deelnemende handelaars in de gemeente Kuurne krijg je een stempel op een spaarkaart.

De volle spaarkaarten met 10 stempels kan je deponeren in één van de collecteboxen in de gemeentelijke dienstverleningspunten zoals het gemeentehuis, de bibliotheek, het sociaal huis, de sport- en de vrijetijdsdienst.

Daaruit trekt de kinderschepen van Economie Iro Defever op vrijdag 8 december 5 hoofdprijzen en er worden ook 50 Kuurnse Gelukzakken als troostprijs geloot.

De hoofdprijzen zijn Kukadobonnen van 50 euro. “Ook deze komen weer bij de Kuurnse handelaars terecht. Zo kunnen we de Kuurnse lokale economie blijven steunen”, stelt schepen van Economie Bram Deloof.

Op 13 en 20 december zal er dan opnieuw een rad op de wekelijkse markt staan waaraan mag gedraaid worden bij aankoop van een Kukadobon. “Deze actie van vorig jaar wordt herhaald. Er werden in die periode voor 2.500 euro meer Kukadobonnen verkocht dan het jaar voordien”, aldus burgemeester Francis Benoit.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.