Fuif met Elpees en CD’s voor alle generaties

de organisatoren (copyright foto Els Deleu)

Op vrijdag 23 september vindt er aan de vooravond van het startweekend van Chiro ’t Stratje uit Bellegem een fuif voor alle generaties plaats in de zaal van Au Chevalier in het centrum van Bellegem. De eerste DJ van ’t Stratje O’Clock gaat van start om 20.30 uur.

Vroeger werd enkele jaren de VB-TD georganiseerd. “Daar was het doel om ook ouders naar de fuif te laten komen. Dat lukte en we wilden zoiets nog eens opnieuw organiseren”, luidt het bij de organisatoren onder wie oud-leiding, koks en VB’s van Chiro ’t Stratje van vroeger en nu.

“We wilden nog eens zo’n fuif organiseren en namen het over van de leiding zelf, want in het begin van het werkjaar is het te druk om nog eens zo’n organisatie op te nemen. De huidige leiding zal wel de avond zelf komen helpen.”

“Er werd gekozen voor de naam ’t Stratje O’clock, wat betekent dat we onze muzikale klok terugdraaien en terug in de tijd gaan, van Elpees tot CD’s. Verschilende generaties DJ’s staan achter de draaitafel.”

DJ’s Dieter Houttekier uit Rollegem als DJ Daiten en Arne Debels uit Bellegem als DJ T-Pulse staan al gepland. DJ T-Pulse doet de afsluit vanaf 1 uur.

Dan zijn er ook nog enkele gelegenheids-DJ’s. Zo zorgen Gerland en Randall voor anderhalf uur plezier. Dat zijn Gerland Carron uit Bellegem en Randall Huysentruyt uit Marke.

Ook Swa, Patje en Karel halen hun platen van vroeger nog eens uit.

Voor wie liever wat rustiger zit wordt er ook plaats voorzien waar er gezellig kan gebabbeld worden.

Toegangskaarten aan 5 euro zijn te verkrijgen bij Jasper L., Lara en Jari DS, Arne Debels, Wannes en Karel Dendooven, Patje Vandamme, Swa, Sandra en Manu, Patje en Mieke of bij iemand van de kookploeg. Je kan ook een mailtje sturen naar emmanuel_labarque@gmail.com

De opbrengst gaat naar Chiro ’t Stratje.

error: Content is protected !!