Search

Foto’s bestellen

Foto’s en teksten mogen niet overgenomen worden. De link van een artikel mag wel gedeeld worden. De foto’s in een artikel op www.streekgenoot.be zijn sterk verkleind, en dus veel minder van kwaliteit dan de originele foto’s die u digitaal of afgedrukt kan bestellen en die dan geleverd worden in hoge resolutie en zonder de tekst ‘copyright foto Els Deleu’ erop. Desgewenst kunnen we er tekst opzetten zoals ‘kampioenenviering 2024’, of een datum, of een naam, of ‘jubileum xx/xx/xxxx’ of iets anders.

Wie foto’s of teksten wenst aan te kopen, kan dit aan voordelige prijzen:

FOTO’S

De foto’s op www.streekgenoot.be die door onszelf genomen zijn of foto’s uit ons archief, kunnen besteld worden door de mensen die er op staan. Als het foto’s voor een artikel betreft, worden ze pas doorgestuurd na het verschijnen op www.streekgenoot.be 

De kwaliteit is hoger dan de foto’s die op de website staan. Voor op de website zijn ze sterk verkleind.

De foto’s worden pas ontwikkeld of digitale foto’s doorgestuurd na betaling van de toegestuurde factuur.

De prijzen hiervoor zijn

  • Eén of meerdere foto’s via een digitaal bestand : 6 euro per fotomoment incl. BTW (een fotomoment = foto’s die op dezelfde dag genomen werden). 
  • Foto’s voor gebruik in de pers kosten 15 euro per digitale foto, exclusief 21% BTW. 
  • Afgedrukte foto 13 x 19 cm of vierkant 13 x 13 cm : 5 euro (incl. BTW) per stuk, vanaf 10 stuks: 3 euro (incl.BTW) per stuk.
  • Afgedrukte foto 20 x 30 cm (A4): 12 euro (incl BTW)
  • Afgedrukte foto op posterformaat: 30 x 45 cm of vierkant 30 x 30 cm: 15 euro (incl. BTW) per stuk.
  • Foto op canvas (20 x 30 cm): 45 euro (incl. BTW)
  • Poster op canvas (30 x 45 cm of vierkant 30 x 30 cm): 75 euro (incl. BTW)

Om foto’s te nemen die niet op StreekgenoOt.be moeten komen betaal je 25 euro inclusief BTW per uur, verrekend per begonnen half uur. De afgedrukte foto’s die achteraf besteld worden, of de digitale bestanden, worden bijgerekend volgens de bovenvermelde prijzen.

De afgedrukte foto’s kunnen afgehaald worden, maar ze kunnen ook geleverd worden. Opsturen doen we liever niet.
Er wordt gratis geleverd in Kortrijk, Wevelgem, Harelbeke, Kuurne, Lendelede, Menen en de deelgemeenten van deze steden en gemeenten.
Voor leveringen in Wervik, Zwevegem, Spiere-Helkijn, Moorslede, Ledegem, Deerlijk en deelgemeenten wordt forfaitair 4 euro gerekend voor de levering.

Voor levering in alle andere gemeenten van West-Vlaanderen wordt € 0,30 per km van Bissegem naar de plaats van levering en terug gerekend.
Gelieve bij de bestelling te melden of u zelf de foto’s komt ophalen of indien er moet geleverd worden.

Indien gekozen wordt voor levering per post wordt dit sowieso in een doos geleverd (om geen schade te hebben) en komt dit voor de meeste gevallen (afh. van het gewicht) op 12 euro (port- en verpakkingskosten met verzekering).

Neem gerust contact op voor een bestelling via het contactformulier, of via telefoon op 0485 407 432 of mail op elsdeleu@gmail.com.

Indien foto’s van op www.streekgenoot.be gebruikt worden vooraleer een factuur opgemaakt/betaald werd (zowel afgedrukt of op sociale media als op een website), wordt er – zelfs al wordt copyright vermeld – een forfait van 50 euro per foto aangerekend op een factuur.

De link naar een artikel op www.streekgenoot.be mag wel vrij gedeeld worden.

Na betaling van de factuur mogen de foto’s – mits vermelding van copyright – gebruikt worden, dit enkel door de aankoper van de foto(‘s) en niet voor gebruik in de pers (uitgez. foto’s voor de pers). 

Wij nemen geen foto’s met uw toestel of met uw gsm.

TEKSTEN:

Ook teksten kunnen aangekocht worden aan 0,015 euro per teken (inclusief spaties, exclusief BTW)

Het tekstbestand in Word wordt doorgestuurd na betaling van de toegestuurde factuur.

Indien een tekst van www.streekgenoot.be overgenomen wordt vooraleer een factuur opgemaakt en betaald werd (zowel afgedrukt als op sociale media) wordt er – zelfs al wordt de copyright vermeld – een forfait van 100 euro excl. BTW voor een stuk van 100 tot 3.000 tekens (inclusief spaties), een forfait van 200 euro excl. BTW voor een stuk van 3.001  tot 5.000 tekens (inclusief spaties) en een forfait van 300 euro excl. BTW voor een stuk van 5.001 tot 10.000 tekens (inclusief spaties) aangerekend op een factuur.

De link naar een artikel op www.streekgenoot.be mag wel vrij gedeeld worden, zowel digitaal als op papier.

Na betaling van de factuur mogen de teksten – mits vermelding van copyright – gebruikt worden, dit enkel door de aankoper van de teksten.

Als u een tekst wilt bestellen, kan u kiezen voor de volledige tekst zoals die op www.streekgenoot.be verschenen is, maar u kan ook kiezen voor een verkorte versie.
Teksten bestellen kan via het contactformulier op deze website. U kan ook contact opnemen met Els Deleu op 0485 407 432

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.