Search

Feestje met Soul Avenue en Sven Ornelis

het deelcomité Friday Night@Sint-Pieter (copyright foto Els Deleu)

Op vrijdag 24 juni wordt de aftrap van de Sint-Pietersfeesten in Kuurne gegeven met Friday Night@Sint-Pieter, één van de nieuwe activiteiten van de Sint-Pietersfeesten met dit jaar een nieuw concept.

“Vroeger werd er een schlagerparade georganiseerd op zondag, maar we gooiden het roer om en starten de Sint-Pietersfeesten op vrijdavond met een showavond”, stelt Sharka Demuynck die voorzitter is van het deelcomité  ‘Fridaynight@Sint-Pieter’ binnen het feestcomité.

Het comité bestaat naast Sharka uit Ilse Houtrique (die ook voorzitter is van het feestcomité), Severine Christiaens, Shana Bonte en Emilie Vanneste.

De feesttent op de Parkwijk voor de Sint-Pieterskerk opent om 20 uur.

Om 21 uur komt coverband Soul Avenue voor ambiance zorgen met muziek uit de jaren tachtig en negentig, aangevuld met hedendaagse Engelstalige muziek.

Sven Ornelis zorgt om 23 uur voor een afterparty. “Met zijn vertrouwde radiostem draait Sven Ornelis al jarenlang mee aan de top van de populairste radioprogramma’s, luidt het bij de organisatoren. “Hij draait vooral ambiancemuziek waarmee hij iedereen op de dansvloer krijgt.”

Kaarten in voorverkoop aan 8 euro zijn te verkrijgen bij de vijf bestuursleden of via

Sharka.demuynck@skynet.be

Aan de deur betaal je 10 euro.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.