Search

Elf nummers op ’t Kelegat van Kortrijk

copyright foto Els Deleu

De zoektocht van Mainstream Music Band (MMB) naar kandidaten voor ’t Kelegat van Kortrijk is afgelopen. De 13 kandidaten die 11 nummers zullen brengen zijn gekend.

“Met ’t Kelegat van Kortrijk’ willen we iedereen van Kortrijk en omstreken de kans geven om tijdens een wedstrijd een nummer te brengen in een concertsetting”, vertelt Tom Vandersarren van MMB.

De wedstrijd ’t Kelegat van Kortrijk vindt plaats op zaterdag 11 juni vanaf 20 uur in OC De Troubadour in Bissegem. De winnaar mag live optreden met MMB in november 2022.

Deelnemers

Om deel te nemen konden de geïnteresseerden uit 160 nummers het nummer kiezen dat ze zullen zingen op 11 juni. De deelnemers kwamen maandag voor een eerste keer samen om de nummers onder live begeleiding van Mainstream Music Band in te zingen.

De deelnemers zijn Ulrike Dingenen en Giorgos Roumeliotis, beiden uit Kortrijk, Feike Desmet en Cindy Monnens, beiden uit Marke, Aaron en Jasmien Vandersarren uit Bellegem, Veerle Dury uit Heule, Kurt Lesaffre uit Kuurne, Debbie Lefevre en Amalia Rezki, beiden uit Harelbeke, Lana Sidabutar uit Hulste, Agnes Fabiola uit Anzegem en Joke Claus uit Zonnebeke.

Broer en zus Aaron en Jasmien zingen een duet en ook Amalia en Lana doen dit. De anderen zingen solo.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.