Eerste familiedag van De Geus

medewerkers van De Geus (copyright foto Els Deleu)

Het vrijzinnig centrum De Geus uit Harelbeke pakt op zaterdag 3 juni voor het eerst uit met een familiedag.  Circus De Sven zorgt voor een interactief circus terwijl de ouders meekunnen op een gegidste wandeling door Harelbeke.

“Er vinden veel tentoonstellingen en voordrachten plaats in De Geus, en verschillende verenigingen zoals kaarters, dartsspelers, fietsers, volleybal- en ping-pong-spelers en nog veel meer vinden er hun weg. Vroeger organiseerden we nog een festival voor jeugdgroepen maar we wilden nu eens uitpakken met een activiteit voor hele families.” De familiedag vindt plaats aan het Vrijzinnig Centrum De Geus op het Koning Leopold III-plein 71 in Harelbeke, op zaterdag 3 juni van 14 tot 17 uur.

Circus De Sven geeft animatie en spelletjes voor de kinderen van 6 tot 12 jaar. Ondertussen kunnen de volwassenen en de jongeren vanaf 12 jaar mee met een gids door Harelbeke. Onder meer de vestigingen van Harelbeke zullen bezocht worden. Suzanne Deruyter, die vroeger nog gidste in Harelbeke zal de groep begeleiden.

Na afloop van de circusactiviteiten en de wandeling zijn er frietjes met een snack voor alle deelnemers.

De deelnameprijs voor de kinderen van 6 tot 12 jaar bedraagt 5 euro. Daarin zijn het interactief circus en frietjes met snack inbegrepen.

Volwassenen betalen 10 euro. De wandeling met gids en de frietjes met snack zijn hier inbegrepen.

Inschrijven kan tot en met zondag 28 mei, elke zondag van 10 tot 13 uur aan de toog van het Vrijzinnig Centrum De Geus. Daar kan je cash betalen.

Je kan ook storten op BE87 0012 4756 5294 van VC De Geus. Dan vermeld je de namen en het aantal kinderen en volwassenen.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.