Search

Een kindermatinee en nog veel meer

enkele mensen van de werkgroep 'Kindermatinee' bij Gezinsbond Bissegem (copyright foto Els Deleu)

De Gezinsbond afdeling Bissegem pakt uit met een Kindermatinee, laat de Sint aan huis komen en gaat multicultureel koken. De senioren zijn dan weer te gast in Kuurne. Voor elk wat wils dus. Bovendien kan je al de inschrijvingsdatum voor de tweedehandsbeurs in je agenda plaatsen.

Kindermatinee

Op zondag 13 november biedt het bestuur van de Gezinsbond afdeling Bissegem actieve knutsel-, kook- en speelactiviteiten aan voor kinderen van de derde kleuterklas tot het zesde leerjaar tijdens een Kindermatinee. De deuren gaan open om 9.30 uur. De activiteiten vinden van 10 tot 12 uur plaats.

Tot en met woensdag 9 november kan je hiervoor inschrijven bij els_vansteenkiste@hotmail.com of via 0473 64 34 61. Kinderen van leden betalen hiervoor 6 euro per kind, en vanaf 3 kinderen uit een gezin dat lid is van de Gezinsbond betaal je 5 euro per kind. Kinderen van niet-leden betalen 8 euro per kind. De bijdrage is ter plaatse te betalen.

Bezoek van de Sint

De Sint reserveerde zaterdag 3 en zondag 4 december, telkens van 13.30 uur tot 19.30 uur in zijn agenda om de kinderen van Bissegem een bezoekje te brengen.

Leden van de Gezinsbond en Markant betalen hiervoor 8 euro per kind en niet-leden 10 euro per kind.

Inschrijven kan tot vrijdag 25 november via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQg0mojxHQY3sYM1e3_qilJslmPTTnTfNE6QbCZaLmCWZBMQ/viewform

Inschrijving is pas definitief na betaling. Het rekeningnummer staat vermeld op het inschrijvingsformulier.

Multicultureel koken

Wie eens wil kennismaken met de Afghaanse keuken kan op vrijdag 25 november van 19 tot 22 uur een Afghaans voor- en hoofdgerecht en een dessert leren maken bij Sima in Bissegem. Inschrijven kan tot en met zondag 20 november bij Imelda op 056 35 46 74 of via bissegem.gezinsbond@gmail.com

Leden betalen 12 euro per persoon en niet-leden betalen 3 euro meer.

Herfstfeest

Het herfstfeest voor grootouders en senioren van de Gezinsbond vindt plaats op donderdag 10 november vanaf 14 uur in de Sint-Pieterszaal aan de Brugsesteenweg 309 in Kuurne. “We zijn hiervoor te gast bij GOSA-Kuurne.” Er zijn koffiekoeken en koffie, de voordracht ‘de avonturen van een fietsende reporter’ van Wouter Deboot en animatie met charmezanger Arjen.

Inschrijven hiervoor kan tot 8 november bij andre.vaninghelandt@pandora.be of via 056 35 02 99. De deelnameprijs van 12 euro per persoon wordt betaald aan de ingang.

Tweedehandsbeurs

Inschrijven voor de tweedehandsbeurs van de Gezinsbond Bissegem van 28 januari 2023 kan vanaf donderdag 1 december. Op die dag is er van 17 tot 20 uur een inschrijvingsmoment voor kandidaat-verkopers (zowel leden als niet-leden) in de cafetaria van het OC De Troubadour, Vlaswaagplein 3 in Bissegem.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.