“Drie winnaars zullen elk een bon van 900 euro krijgen”

copyright foto Els Deleu

De koopactie van het Braderiecomité van Kuurne gaat in aanloop van de Ezelsfeesten van start op vrijdag 1 september. Maar liefst 57 handelaars nemen deel”, aldus Johan Bossuyt. “Dat is heel veel voor een gemeente als Kuurne. Kuurne leeft echt en de samenwerking tussen iedereen maakt Kuurne groot.”

Bij de koopactie zijn er dit jaar drie winnaars die elk een waardebon van 900 euro winnen. “We kozen er dit jaar voor om drie winnaars een grote prijs te geven, aangezien Kuurne dit jaar 900 jaar bestaat. Andere jaren was er 1 winnaar van 3.000 euro. Er zijn daarnaast ook een honderdtal winnaars die elk 50 euro mogen besteden.”

Tijdens de braderie van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zorgt het braderiecomité voor heel wat straatanimatie.

Er is zowel muziek, als humor, acrobatie en verwondering. Op zaterdag en zondag is ballonblazer Sergelino – een Kuurnenaar – te zien op de braderie.

Op zaterdag komen daar nog Pablo et Moi, Ze Quaffeurz, Race Bob, The Grass and the Furious en Ronjaluai met Bartenders d’HELLuxe bij.

Op zondag mag je ook nog The Iron Man, Cie Baltazar, Agent nr16 en Join the Parade verwachten.

De deelnemende handelaars kan je herkennen aan de affiche die je ook op de foto ziet.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.