Search

Diamant voor Etienne en Christiane

Etienne en Christiane (copyright foto Els Deleu)

Op zondag 21 mei vierden Etienne Verschuere (81) en Christiane Vanneste (80) uit Gullegem hun diamanten huwelijksjubileum in Heule. Ze kregen er bezoek van een delegatie van het gemeentebestuur van Wevelgem.

Etienne groeide op in Sint-Eloois-Winkel. Hij werkte als chauffeur. Christiane bracht haar jeugd in Gullegem door. Zij was huisvrouw.

Het koppel trouwde voor de wet op 3 mei 1963. De dag nadien trouwden Etienne en Christiane voor de kerk. Ze wonen in Gullegem.

De kinderen zijn Rik (59) en Nancy (57). Charlotte (35), Sarah (34), Sharon (31) en Ischa die volgende week 31 wordt zijn de kleinkinderen. Noë, Anna, Oona, Céleste en Jack zijn de vijf achterkleinkinderen. Het zesde achterkleinkindje wordt binnenkort verwacht.

De hobby’s van het Etienne zijn tuinieren, vogels kweken en klussen. Etienne en Christiane zijn nog altijd lid van Tuinhier. Christiane bekijkt graag documentaires, kookt graag en surft op het internet.

Etienne en Christiane zijn levensgenieters. Ze gingen graag op reis en houden er nog altijd van om eens uit eten te gaan.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.