Search

Diamant voor Etienne en Antoinette

Etienne en Antoinette (copyright foto Els Deleu)

Op zaterdag 2 september vierden Etiennne Casteele (81) en Antoinette Maes (82) hun diamanten huwelijksjubileum in het stadhuis van Kortrijk. Ze werden er ontvangen door de schepen Stephanie Demeyer.

Etienne

Etienne werd in Aalbeke geboren. Hij is de zoon van Hilaire Casteele en Rachel Leman. Zijn oudere zus is Monique en zijn jongere zus en broer zijn Brigitte en Marc.

Etienne ging naar de ‘vakschool’ in Moeskroen. Hij werkte van 1956 tot 1996 bij Bekaert in Zwevegem.

Antoinette

Antoinette is de jongste van de vijf kinderen van Arthur Maes en Marie Ponseele. Ze werd in Kortrijk geboren. Haar broers en zussen zijn Marcella, Roger, Cécile en Germain.

Antoinette ging tot en met het 8ste studiejaar naar school. Ze werkte van 1954 tot 1958 bij Talpe Textiel. Dan trok ze naar Motte textiel waar ze tot 1964 werkte. Daarna werd ze huisvrouw.

Het huwelijk

Etienne en Antoinette leerden elkaar kennen in het Café De Kroon in Rollegem. Ze trouwden op 24 augustus 1963. Ze woonden tot 1965 nog in Aalbeke en verhuisden dan naar Kortrijk.

De kinderen zijn Kathy (58, met Bart Cornelus) en Henk (53, met Françoise Tyberghien.

De vijf kleindochters zijn Elisa en Tanita Cornelus en Renée, Marthe en Anna Casteele. De vier achterkleinzonen zijn Leon, Camiel, Ernest en Kaïs.

Vrije tijd

Etienne speelde vroeger trombone bij de Harmonie van Aalbeke. Hij was er ook bestuurslid. Nu is hij bestuurslid bij Okra Aalbeke, waar Antoinette ook lid is. Antoinette is ook lid van Femma.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.