Search

De vrouwen van Markant hebben ‘goesting’

Bestuursleden van Markant Kuurne (copyright foto Els Deleu)

Tijdens de laatste activiteit van Markant Kuurne werd het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl van Markant voorgesteld aan de leden.

Als jaarafsluiter van het werkjaar deden de leden een fotozoektocht met de fiets. Ze fietsten zo’n 20 km van uit Hoeve Vandewalle in de Boomgaardstraat langs landelijke wegen in Kuurne, Bavikhove, Hulste en Lendelede.

Bij aankomst stond een foodtruck met een ‘American snackbuffet en was er een ijsje.

Het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl van Markant nationaal werden voorgesteld. “Elke afdeling krijgt een nieuw logo met de naam van de gemeente/afdeling er onder”, luidt het. “We krijgen publimateriaal van het nationaal bestuur en hebben al een nieuwe banner. Voor de bestuursleden is er een badge.”

Het bestuur van Markant Kuurne is volop aan het brainstormen voor het programma van volgend werkjaar, dat bijna op punt staat. “Het nieuwe jaarthema is ‘goesting’. We hebben ‘goesting’ in koken, in cultuur, in uitstappen,… en er is een gezondheids- en een natuurthema en er wordt bloemschikken aangeboden. We bieden weer een breed gamma aan activiteiten en proberen zoveel mogelijk lokale mensen te vragen om workshops te geven.”

Teenslippers

“We gaven al aan onze leden één teenslipper bij de start van het jaar, en vormden de paren met de nieuwjaarsvergadering. Die paren schonken we op de afsluitende vergadering aan De Gambiahelpers die ook artikelen kwamen verkopen. We kochten ook al onze wijn bij de Gambiahelpers. Er wordt trouwens van uit Markant Nationaal ook gevraagd om deel te nemen aan ‘Graag gedaan-acties’ en een goed doel te steunen.”

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.