Search

Culinair genieten op Bellegemplaats

Enkele van de medewerkende handelaars en enkele leden van Unizo (copyright foto Els Deleu)

Voor de zesde keer pakt Unizo Bellegem uit met Bellegem Culinair, en dit op zondag 24 september van 11 tot 15 uur. Het evenement vindt plaats op Bellegemplaats.

Opnieuw wordt Bellegemplaats omgetoverd tot één groot restaurant, waar de aanwezigen kunnen genieten van het lekkers wat de plaatselijke handelaars te bieden hebben.

Voor 25 euro kan je van aperitief tot koffie genieten van de gerechtjes zoals voor- en hoofdgerecht en dessert die door de plaatselijke handelaars en vrijwilligers klaargemaakt worden. Kinderen tot 12 jaar betalen 15 euro.

Vanaf 11 uur worden de ingeschrevenen verwacht in het centrum van Bellegem dat voor de gelegenheid verkeersvrij zal zijn. Bij regenweer is er een uitwijkmogelijkheid in de vrije basisschool. “We kunnen tot 200 mensen toelaten, om ook bij regenweer niet in de problemen te komen”, stelt Koen Vertriest van Unizo. Inschrijven kan nog tot zondag 17 september.

Het hoofdgerecht wordt klaargemaakt door Slagerij Wils met frieten door Frituur en Eethuis ’t Stroatje, Patisserie Vandeweghe zorgt voor het dessert, Amphora voor de wijnen en Duponts Kookboetiek voor koffie en voor de logistiek zoals de materialen.

Voor de opzet en de opkuis kan Unizo rekenen op de medewerking van mensen van Chiro ’t Stratje. “We zijn hen daar zeer dankbaar voor”, aldus Koen.

Inschrijven kan via sabined.unizo@telenet.be of koenvertriest@hotmail.com

Na het mailtje schrijf je het bedrag over op BE54 2850 5212 4997 op naam van Unizo Bellegem.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.