Search

Cheque voor vzw Hartekinderen

Op vrijdag 9 september werd 1.000 euro geschonken aan vzw Hartekinderen door een delegatie van het bestuur van LUX en DVV Dekimpe & Vandenberghe. Na het LUX-festival in mei konden de organisatoren van LUX 500 euro schenken aan het goede doel, en DVV Dekimpe & Vandenberghe uit Bellegem verdubbelde dit bedrag. Zaakvoerder Peter Dekimpe die bestuurslid is van LUX heeft een zoon met een aangeboren hartafwijking. “Het geld zal naar het jaarlijks vakantiekamp gaan”, beloofde men bij vzw Hartekinderen.

Bij de opstart van het LUX festival Rollegem in 2017 legde het bestuur vast dat het een meerwaarde voor de maatschappij wilde betekenen door altijd een deel van de opbrengst weg te schenken aan een goed doel. De voorbije jaren passeerden onder meer MFC De Kindervriend, CKG Don Bosco en de vzw Boven de Wolken de revue. Voor de editie 2022 viel de keuze op de vzw Hartekinderen. Deze vzw ondersteunt kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een aangeboren hartafwijking én hun families.

Op de foto zie je een delegatie van LUX festival Rollegem en van vzw Hartekinderen. De cheque werd overhandigd door Sophie Dierick, de vrouw van Peter Dekimpe en hun 2 zonen.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.