Search

Caroline haalde de meeste nominaties van de provincie binnen

Caroline met enkele collega's - copyright foto Els Deleu

Op donderdagmiddag 29 juni werd Caroline Lapeire uit Izegem op het Guldensporencollege campus Engineering verrast met het bezoek van Kate Van Kerckhoven van Plantyn en Informat die haar de Informat Award overhandigde.

Caroline, die administratief medewerker is bij het Guldensporencollege campus Engineering haalde de meeste nominaties.

De Informat Awards zijn een initiatief van Informat, bedoeld om de drijvende krachten van de schooladministratie in de kijker te zetten.

Caroline

Caroline Lapeire (55) groeide op in Izegem en woont nog altijd. Ze is op de campus Engineering administratief medewerker, vooral voor de leerlingenadministratie. Ze werkt al van 1987 in de school. “In september zal het dus 36 jaar zijn”, zegt ze. “Een vriend van mijn ouders werkte hier als leerkracht en wist dat er iemand met bevallingsverlof zou gaan. Hij heeft mij aangeprezen bij de directie. Na die vervanging kon ik blijven. Ik werkte eerst halftijds en kreeg er dan nog een halftijdse bij in het avondonderwijs. Toen Roger Cottem van de leerlingenadministratie met pensioen ging, werd ik gevraagd om naar deze afdeling te komen.

Ik deed eerst het onthaal, en heb dat ook heel graag gedaan. Dat doe ik op vrijdag nog altijd.”

Caroline had de mogelijkheid tot nomineren ook gezien en had eigenlijk zelf nog gedacht wie ze zou kunnen nomineren. “Het is dan echter uit mijn gedachten gegaan”, zegt ze.

Toen ze de award kreeg was ze heel verrast. “Ik kreeg het plots echt warm!”

Caroline is heel erg bezig met haar school. “Ik heb graag dat alle administratie in orde is, ben graag goed voorbereid en loop niet graag achter de feiten aan. Ik ben er ook wel eentje dat er graag bij is”, geeft ze toe.

Enkele kenmerken die bij de commentaren op de nominaties gegeven werden zijn dat Caroline de steun en toeverlaat van de collega’s is, iedereen met veel plezier helpt, altijd met een glimlach klaar staat, van alles op de hoogte is, altijd in de weer is om de sfeer op school zo aangenaam mogelijk te maken, een manusje van alles is, vaak een redder in nood is, een toptalent is, haar werk met plezier doet, een onmisbare schakel in de schooladministratie is en er staat ontelbare keren dat ze een duizendpoot is.

error: De inhoud is beschermd! U kan foto\'s en teksten bestellen. Foto's downloaden of afdrukken is strafbaar.