Bissegemnaars samenbrengen rond Kerst

v.l.n.r. zien we Jeldrik D'haene, Olivier Soenen en Virginie Vanassche (copyright foto Els Deleu)

De zaakvoerders van Eet- en Praathuis ’t Verschil en van de kroeg ’t Koningshof in Bissegem willen de Bissegemnaars samenbrengen rond de Kerstperiode. Dat doen ze op zondag 18 december met een uitgebreid Bissegems Kerstaperitief in de feestzaal van ’t Koningshof op Bissegemplaats. “Het evenement is gratis toegankelijk.

“We kozen ervoor om er een binnenevenement van te maken aangezien het wel héél koud is momenteel”, stelt Jeldrik D’haene van ’t Koningshof.

“We starten om 11 uur”, luidt het. Er wordt een cocktail aan democratische prijs aangeboden, maar er zijn natuurlijk verschillende dranken te verkrijgen. “Er is eerst een optreden van The Jokes, die gevarieerde covers spelen voor alle leeftijden”, vult Olivier Soenen van ’t Verschil aan.

’t Verschil zorgt voor fingerfood over de middag.

“We geven ook de Bissegemse jeugdbewegingen de kans om een centje bij te verdienen voor hun werking,” zegt Virginie Vanassche van ’t Verschil. KSA/Chiro Bissegem biedt wafels en warme chocomelk aan.

“Wie zich wil opwarmen met een (Irish) Coffee kan dit ook.”

’t Namiddags zorgt DJ Randy voor de muzikale noot.

Jeldrik voegt er aan toe dat ze ook zorgen voor een scherm zodat de finale van de Wereldbeker Voetbal van 16 uur kan gevolgd worden.

Het Bissegems Kerstaperitief vindt plaats in de feestzaal van ’t Koningshof (ingang naast de kerk en de schooltoegang) van 11 tot 21 uur. Gratis toegang.

error: De inhoud is beschermd!